Web Analytics
Jump to content

JRV

Medlem
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

About JRV

 • Birthday 10/14/1995

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Interests
  Det meste som kan relateres til gitar!

JRV's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

1

Reputation

 1. JRV

  Headphones

  Skal gjøre dette enkelt: Jeg skal kjøpe nye headphones, noen som funker både til "studio"-bruk (redigering og innspilling av musikk) og lytting til musikk (indie, rock, alternative, folk, metal... noe allsidig, altså). De bør være ganske portable (men trenger ikke å være ultraportable), da jeg skal bruke dem på bussen/skolen/flyet etc. De bør også være lukkede, men trenger ikke å ha aktiv støydemping. Jeg er veldig opptatt av at de skal være behaglige å ha på! Og en ting til - de må kunne brukes fint uten amping eller å være koblet til eksternt lydkort. Pris: <2000kr, gjerne så billig som mulig. Har sett på disse: Audio-Technica ATH-M50 KRK KNS-8400 Harman/Kardon CL / BT B&W P5 Men det finnes sikkert mange flere gode headphones der ute :-) Hva bør jeg velge?
 2. Ok, det var det jeg trodde. Ja, det er jeg klar over!
 3. Hei igjen! Jeg ser at 4sound har fått inn "THR-10H". Er dette den samme som THR-10? Den virker helt lik, men koster et par hundre kroner mindre enn på Sound1. Kan ikke finne noe info om det.
 4. Kjøpte nettopp Humidikpak hos 4sound, tror jeg betalte 400 kr, så det er ikke billig! Har funket bra for meg Noen som vet hvor ofte man bør bytte pakkene?
 5. Takk for flere svar! Jeg skjønner egentlig ikke helt hvorfor den ikke skal kunne funke som eneste amp for meg? Jeg spiller som regel alene, en sjelden gang med en annen person, og de gangene jeg spiller i bandsammenheng bruker jeg en annen amp som ikke er min egen. Burde jeg ikke klare meg en en THR10 som eneste amp da? Jeg gidder nok ikke å betale 2700 kr for den dersom jeg må ha én amp til. Jeg prøver også å tenke litt langsiktig - om et drøyt år skal jeg tross alt flytte ut, og da er det jo greit å ha en liten og portabel amp. Hvor høyt går det an å spille med en THR10, egentlig? Jeg regner nesten med at man kan spille høyt nok til at den akustiske gitarlyden fra en elgitar ikke høres? Og i.o.m. at man kan spille akustisk gitar på den må den vel ha et visst volum? Eller er den funksjonen beregnet mest på opptak?
 6. Takk for svar Den skal i utgangspunktet brukes til hjemmespilling og innspilling av musikk, men det hadde vært greit med muligheten for å kunne jamme litt sammen med en ekstra gitar, en bass etc. Den skal ikke brukes i noen bandsammenheng (as of today), og trenger derfor ikke å overdøve noen trommis akkurat. (Det hadde alltids vært greit å ha muligheten til å bruke ampen med fullt band dersom den muligheten skulle by seg, men det er absolutt ikke en nødvendiget) Jeg spiller for det meste på lavt volum, og vil derfor ha en amp som passer til det. Er Yamahaen verdt penga?
 7. Hei! For 6 mnd siden kjøpte jeg en Fender Mustang 2. Den er flott og sånn, men jeg klarer liksom bare ikke å bli helt fortrolig med alle moduleringene og alt det der. Derfor selger jeg den nå (http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=40845460 - den ligger også ute på Kjøp/salg-forumet), og tenker å kjøpe en ny amp snart. Etter å ha kikket litt rundt hadde jeg egentlig bestemt meg for en Yamaha THR10. Den virker fantastisk kul, er liten og portabel, har mange bruksområder og akkurat nok effekter og moduleringer uten at det blir for avansert, samtidig som den har fått mange lovord, både her på forumet og ellers på nettet. Den funker også utmerket som lydkort, og som bærbar høyttaler. Og på toppen av det hele takler den akustisk gitar, så da kan jeg kanskje kvitte meg med enda en amp... Men så begynte jeg å tenke litt. THR10 koster 2700 kr på Sound1, og det virker ikke som om den er lett å få tak i brukt. Til den prisen kan jeg jo få en skikkelig rør-amp, som f. eks. denne lekre saken: http://www.sound1.com/portal/asp/produktdetalj1.asp?Produkt_ID=6031 Jeg vet at disse to er helt forskjellige dyr, but still... Selv om jeg liker omtrent alt ved THR10 er det litt irriterende å vite at for den samme prisen kan jeg få en skikkelig rør-amp. Jeg er i utgangspunktet ute etter en liten, god og billig amp - gjerne med flere bruksmuligheter. Noen tanker? :-)
 8. Jojo, men luftfuktigheten er vel anderledes? I dag kjøpte jeg Planet Waves Humidipack til 450 kr, så jeg satser på at det gjør susen
 9. Her er min: https://soundcloud.com/empyreantic Diller med litt forskjellig, mest instrumentaler jeg lager når jeg har lite å gjøre.
 10. Andre her enn meg her som bruker SoundCloud? Post en link til SC-strømmen din! Her er min: https://soundcloud.com/empyreantic
 11. Hei! Jeg skal på treningsleir til Portugal i påska, og siden ukulela ikke gjorde jobben godt nok sist år tenkte jeg å ta med meg Taylor GS Mini'en min. Vil dette være noe problem? Tror ikke det er noe problem med selve frakten (tar den med på flyet), men jeg tenker på luftfuktighet og sånn. Noen som har erfaringer?
 12. JRV

  New York

  Hei! Det kom opp mange bra butikker i den tråden, ja Sam Ash ligger hvertfall veldig sentralt, ikke mange meter fra Empire State om jeg ikke husker feil! Ellers er sikkert The Music Zoo tøft, men der fikk jeg aldri dratt (jeg var også med familien, og jeg er sønn i huset)
 13. Jeg bruker Apogee Jam og Garageband, funker bra
 14. Gidder ikke å lese alt, men ser at noen nevner en Real McKoy. Jeg kjenner en fyr som selger en Real McKoy-wah til 1200 kr. Hvis du er interessert kan du sende meg en pm, så sender jeg deg en link
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.