Gå til innhold

bublemark

Medlem
 • Innholdsteller

  330
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

bublemark vant dagen sist Desember 26 2013

bublemark hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

38 Excellent

Om bublemark

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bak skjermen
 • Interesser
  Heftige gitarsoloer, da blir jeg jaggumeg gla!

Nylige profilbesøk

1 994 profilvisninger
 1. Leker litt med tanken på å lage en thinline uten F-hullene. Mtp at jeg jazzer en del er det kanskje ingen dum ide. Tanker?
 2. Uansett har vel brass nut lite å si på kroppens resonans(?)
 3. Er ikke så gira på brass nut. Kanskje bein er en fin oppgradering.
 4. Har tenkt på å bytte de ut med noen av ståk, eller noen som er litt mindre slitt i messing. Tror et godt setup kan gjøre under!
 5. Godt poeng. En gitar som oppleves bedre å spille på, og som får meg til å spille bedre (like å spille) er en god gitar.
 6. Godt og fornuftig svar! Skal være på utkikk, kan i tillegg lage en selv, for å se hvordan det går. Det verste som kan skje er jo at den ikke er såååå god liksom.
 7. Ja! Mer eller mindre
 8. Problemet er ikke sustain, slik mange her tror. Er mer vibrasjoner i kroppen, og hele gitaren generelt. At den låter "mer" akustisk. Menmen
 9. Skal gjøre dette! Gitaren trenger et setup uansett
 10. Jeg tror planen min nå er å levere gitaren inn, for så å se hvordan den er, og ta det der fra. Gitarkroppen kan lages uansett! Fortsett med svar!
 11. Satser på det i første omgang!
 12. Skal levere den inn til en som kan dette. setter opp gitarene til Bjørn Berge o.l. Ny farge er ikke et must, men kan like gjerne finne en ny om jeg skal finne på noe lureri. Men for all del, det kan være bare nøtta og!
 13. Enig i den olja finishen
 14. Har mer med feel det jeg mener. Når du holder en gitar i hendene og den "snakker" til deg, om jeg kan si det slik. Har en gitar jeg lagde av en garasjedør. Rævva lyd i den, men den er utrolig levende når jeg spiller. Sustainen er ganske okei i gitaren fra før.
 15. Slett tråd? Ble til to tråder
×

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.