Web Analytics
Jump to content

Ny gitar dag.


Hanspanzer

Recommended Posts

jaja, det er noen dager siden denne kom men har ikke fått sjangs til å ta noen skikkelige bilder før nå.

Impulskjøp men etter å ha spilt på den noen dager viste deg seg at impulskontrollen gjorde et vettug valg.

Jeg er skikkelig imponert over håndverket på denne kina-squieren! super hals, godt satt opp og kurrant hardware.

På ett eller annet tidspunkt kommer nok elektronikken til å gå og muligens mikkene da disse er mer P90 enn jazzmaster single coils. Halsen er bare helt suveren! Satin finish på baksiden, jumbo bånd (dog flatere, ikke shredder-style) Forholdsvis solid C Shape og 9,5" radius.

En annen stor fordel med denne kontra trad-jazzmastere er at trem er satt noe nærmere stol (som forøvrig er TOM-style) noe som gjør at man eliminerer string angle problematikken som jazzmastere har.

Jeg hadde liggende et AVRI plekterbrett og noen ampknotter som havna på denne.

Alt i alt en super player for veldig lite penger.

img5353c.jpg

img5357zb.jpg

Edited by germaniumkid
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ingen problemer med det på min Gretsch ihvertfall :)

ikke sant. Det er en forholdsvis normal jazzmaster/jaguar-mod å hive på TOM. I tillegg har de fleste gitarer med Bigsby TOM. Aldri hatt problemer med at strenger ryker på de. Det er ikke rare friksjonen uansett med tanke på hvordan disse vib.systemene skal brukes.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Utrolig fin gitar. Har bestilt meg en slik en jeg og. Så nå gleder jeg meg skikkelig til den kommer! :D

En ting jeg lurer på er hvor man får tak i tortoiseplekterbrett som passer på denne? Det de selger på gitarist.no står det jo at ikke passer på importmodeller fra Asia.

Link to comment
Share on other sites

Fet gitar. Kommer ikke denne egentlig med gull-plekterbrett og hvite fenderknotter?

Jeg har en classic player jazzmaster mim, som har samme oppsett som denne med tanke på brua og hvor stolen er festa. Det fungerer veldig bra!

Link to comment
Share on other sites

Fet gitar. Kommer ikke denne egentlig med gull-plekterbrett og hvite fenderknotter?

Jeg har en classic player jazzmaster mim, som har samme oppsett som denne med tanke på brua og hvor stolen er festa. Det fungerer veldig bra!

Jo det stemmer det. Den kommer med gullplekterbrett og hvite fenderknotter.

Link to comment
Share on other sites

Flott gitar, grattis! Har selv en Squire Strat fra 90' tallet som jeg arvet etter far når han kjøpte ordentlig Fender, og Squire gitarer er absolutt ingenting å rynke på brynene av. Eneste jeg kan anbefale til folk som vurderer å kjøpe det, er å prøve den først. Sette seg ned med den en halvtimes tid, for å få prøvet den ordentlig. Elektronikken tar kvelden etter hvert, men er helt kurrant fram til det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.