Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

brs

Medlem
 • Innholdsteller

  165
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om brs

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 04. mai 1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Skien
 1. Tenk 50% av nypris. Det er ganske universelt, uansett om den koster mer eller mindre i USA. Så fremt det ikke er noe veldig sjeldent.
 2. Hører at det ikke er top-notch innspillings-utstyr, men det går fint an å høre på for å få en idé av hva som spilles.
 3. Fikk Wishbone Ash vibber av detta. Kosa med mine øre, hvert fall.
 4. Hei! Er det noen som har noe relevant info om disse? Har muligens fått tak i en slik bortimot gratis, og den virker veldig interessant, men finner veldig lite om den. Personlige erfaringer, hearsay etc?
 5. Ja, du burde lage din egen logo. Sentimentalverdien vil mest sannsynlig øke også, om ikke annet. I verste fall faller verdien ved å slenge på falsk fender-logo.
 6. Tror det ligger noe i det, men ser mange problemer med det også. Som space sier, mange steder i landet betales det ikke på generelt grunnlag engang, noen steder må man selv betale, dette handler ofte ikke om kapasitet og økonomi, men hvordan innstillingen er skrudd på driverne av et gitt sted. Og jeg forstår dem. Har selv erfaring med booking av band og diverse, da gjennom musikkbyrå som har en stall av artister - dette på et lite utested med 100 personer maks. Kvaliteten på band som alle får skryt, varierer noe så inni sinnsvakt! Jeg ville nødig betalt selv. Man vet rett og slett ikke om de g
 7. Hvor mye verdt kommer ikke en av disse pedalene til å bli med tid nå da?
 8. I så måte burde han sjekke ut alt fra Godin-fabrikken, da det er veldig lett å finne seg en gitar som kvaliteten er jevnt over meget bra fra alle de forskjellige merkene Godin fører. (Seagull, Simon & Patrick, Art & Lutherie m.fl) Har selv en art & lutherie som har vært veldig trofast i snart 3 år, og sammenlignet med martins og taylors i høyere prisklasse før jeg endte på en til 5 lapper. Ny. Men hver sin smak, jeg stemmer hvert fall for at du burde sjekke disse ut. Vet at flere butikker i norge fører merkene, men aner selvfølgelig ikke om noen utenfor min umiddelbare omkrets
 9. Det er vel én ting som er ganske sikkert her, og det er at det ikke er latskap som gjør at han er svak i pekefingeren. Veldig lett å si "spill mer" eller "tren opp muskelen i fingeren" o.l Holder en knapp på at det er andre bakforeliggende grunner til at penkefingeren er svak. Bra det fungerte med tykke elgitarstrenger, Rottenikken.
 10. Helt hollow! Låter som engelgråt.
 11. Da lærte vi noe nytt i dag også. Det bryr meg lite, da jeg vet hvordan det brukes, så kan det være samme hva det heter for meg. Den jeg kjøpte er identisk med den i linken til Affen.
 12. Da må jeg få legge til at jeg i kveld ble stolt eier av en Swingster. Den er rødorange og sexy. Bigsby og swingbuckers med en rar twist på coil split. Den står i singlecoil, og ved pull blir den humbucker. Låter kuler og krutt enn så lenge, har bare klimpra en halvtime på den, skal sies. Alt i alt strålende fornøyd når en ikke måtte selge seg til satan for å få råd til en allright hollow-body!
 13. Ingen som har noen ting å si om disse? Syns de ser veldig bra ut, det er kun det jeg kan si. Om det er gode gitarer og ikke no makkverk må de jo være undervurdert (underspilt/underbrukt? halla), eller renner det ut av ræva mi nå? Takk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.