Gå til innhold

Aasmundb

Medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Aasmundb

 • Rang
  Nybegynner
 • Bursdag 10. feb. 1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Sarpsborg
 • Interesser
  Bassist og gitarist. Kan også synge backing vocals på gode dager.
 1. Har en fretless Squire Jazz Bass: http:/www.fender.com/basses/jazz-bass/vintage-modified-jazz-bass-fretless/ Må si jeg er veldig fornøyd. Den kostet ikke mer enn 3500, gode pickups, litt skurr, så en halsjustering er alright å koste på seg. Men den kan absolutt anbefales.
 2. Det er en MIJ fra 80-tallet, ja. Men er ikke interessert i å selge den. Gitaren er veldig god, bare dårlig elektronikk.
 3. God morgen/kveld/dag. Arvet en gammel Squire stratocaster som bare har ligget på loftet siden den ble kjøpt av min far. Jeg kunne godt prøve å få denne gitaren litt i stand. Gitaren har som de fleste andre strats SSS pickuper. Men jeg vil gjerne ha HSS. Er det mer man må gjøre da, enn å kjøpe nytt plekterbrett, og nye pickups? Jeg vil sette inn en Seymour Duncan JB i H plassen, og Bare knuckle apaches i S'ene, men er ikke sikker. Noen som har tips til Punkrock rytmegitar pickups? Mvh Aasmund
 4. Flott gitar, grattis! Har selv en Squire Strat fra 90' tallet som jeg arvet etter far når han kjøpte ordentlig Fender, og Squire gitarer er absolutt ingenting å rynke på brynene av. Eneste jeg kan anbefale til folk som vurderer å kjøpe det, er å prøve den først. Sette seg ned med den en halvtimes tid, for å få prøvet den ordentlig. Elektronikken tar kvelden etter hvert, men er helt kurrant fram til det.
 5. Noe samleobjekt er det nok ikke, men det er ikke så mange av den, og for Ibanez fans vil det være et fint tilskudd til samlingen. Jeg har sett den gå for 3000 på finn, selv.
 6. Kjøpte nylig en gammel Ibanez Concord 12-strengs gitar for en veldig billig penge, tror jeg. Jeg kjøpte den for å få prøve noe nytt, men det var ikke det helt store for meg. Veldig god gitar, men ikke min stil. Derfor vil jeg selge den. Lurer på om noen vet hva jeg kan forvente å få for den gitaren. Det er ikke noe galt med lyden på gitaren, men den har noen slitemerker på seg. Serienummeret er 627.12. Er noen her inne interessert, eller bare kan gi meg prisanslag, vil jeg bli veldig fornøyd, og setter stor pris på de.
 7. Glemte å si det, men Jazz bassen min er fretless. To fretless basser er ikke helt nødvendig i mitt hode
 8. Gjør som bandet mitt, ta noen ord fra en av dine favorittsanger, og bruk som bandnavn. Bandet mitt heter "Hit The Pavement", fra låta Beatdown In The Key Of Happy.
 9. Aasmundb

  Kjøp av ny bass.

  Hei, alle bassfolk der ute. Som dere skjønte utifra navnet har jeg planer om å kjøpe ny bass. Jeg har nå en Vantage Avenger fra midten av 80-tallet, og en nykjøpt Fender Jazz bass. Jeg spiller for det meste punk, funk og jazz. Det er veldig viktig at det er gode muligheter for å bruke slapping teknikken på denne nye bassen. Budsjettet er på oppimot 8.500 kroner. Tips blir satt veldig pris på. Jeg er fortsatt tenåring, derfor er ikke busjettet altfor høyt. Har spilt i har spilt i 5 og et halvt år, så jeg er jo til en viss grad ganske nybegynner.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.