Web Analytics
Jump to content

Pimp my SG


LTBR
 Share

Recommended Posts

Men ja, uansett, så ville jeg nok anbefalt deg å kjøpe nye pickups, det går ikke an å bare sette på pickupcovers nei, slik som davidsen sier.

Kjøp ett par skikkelige pickups... Tør jeg foreslå '57 Classic eller Suhr Aldrich fra godlyd? ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg skjønner heller ikke hvorfor det å sette på cover på en normalt 'åpen' humbucker skulle være noe problem. Har gjort dette på dele-telen min, satt et cover på en Duncan Jazz som ble levert uten cover. Funker som bare det. :) Null problem i forhold til feeding, så jeg har ikke sett noe behov i forhold til å få de vokset...

Edited by Truckstop Chuckie
Link to comment
Share on other sites

er ingen problem verken å ta av eller sette på slike cover. skal du sette på, så er det bare å klemme de på og evt bruke noe papir eller isolasjons-tape som foring hvis de ikke sitter skikkelig fast. går også an å lodde de på, men er vel ikke helt heldig hvis man er utstå på hånda og får lodde tinn på spolen i pickupen. :)

Link to comment
Share on other sites

Har også satt på cover på et par mikker, og kan heller ikke si jeg har noe særlig problem med feedback.

Men... Why? :huh:

Synes gitaren er veldig flott som den er, og siden det er en mindre vanlig utgave så hadde det hvertfall for min egen del vært litt mere stas å ha den oroginal. :)

Dessuten har vel denne gitaren type "matt krom" og er ikke sikkert det vil passe særlig bra med vanlige skinnende cover...?

Link to comment
Share on other sites

Det er bare å smelle på covers det. Problemer med feedback unngår du fint så lenge coveret sitter fast. Pass på å kjøpe riktige covers, krom/nikkel, samt riktig størrelse. Du trenger vel 50mm på gibson, evt. 53mm i bridge. Fysikken tilsier at du vil miste litt diskantrespons med et cover, pga. Eddy-strømmer (hvis det er det korrekte norske ordet). Om du merker forskjell er en annen sak. Kjøp originale gibsoncovers på ebay. Rundt regnet samme pris som alternativet til gitarist.no.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Glemte skrive at låtene er lastet opp på InstaFaceTube kontoene mine… alle under navnet Jks Guitar Cave… om noen gidder følge så har jeg nettopp åpnet for flere følgere 🤪 Første søndag i advent: Let it Snow  
  • Tenkte spille sånn lett inn en ny julelåt hver søndag i advent… laget for morro en liten trailer på det…  
  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.