Gå til innhold

LTBR

Medlem
 • Innholdsteller

  341
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

38 Excellent

Om LTBR

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.dynamite.name

Profile Information

 • Interesser
  AC/DC

Nylige profilbesøk

3 317 profilvisninger
 1. Noen som vet om rockebuler/puber i Trondheim?
 2. Fikk en epiphone sg fra Thomann igår, skikkelig innpakket i to esker med bobleplast mellom. Ser med en gang 2 sprekker øverst på halsen, en på hver side. Har kontaktet de men ikke hørt noe enda, men dette er selvfølgelig grunn til å heve kjøpet/få ny gitar vel?
 3. Å her bygges det igjen😉🍻
 4. Ørliten avsporing, har vært på seriøs jakt etter en hvit sg i sikkert over 2 år, men det er fullstendig tørke. Har også fulgt med på finn daglig over 10 år og hvite sg`er har alltid vært "sjelden" å se. For meg virker det som om det er en veldig populær farge på disse, hvorfor lages det ikke nye hvite sg`er lengre?????
 5. Hehe, må nok vente på tlf fra Hamar først før den blir lagt i kurv ja ?
 6. Hei, har sjekket finn.no daglig i over et år nå i vente på at en hvit sg, eller en angus young signature sg med vibrola skal dukke opp. Fullstendig tørke. Noen som tilfeldigvis har en av delene og vil selge?
 7. Flere som skal ivei? Noen som vet om en uteplass det kan være noe liv på på en mandag i Oslo? Både før og etter konserten ?
 8. Min 2016 SG, pimpet med Derek Trucks tailpiece ?Har sagt det på maaange gitarer før de har blitt solgt(angrer på hver av de) : denne skal jeg ikke selge!
 9. Hvor kjøpte du vibrolaen? Pris?
 10. Måtte bare ha en svart SG! 2016 modell, kom med gigbag men måtte pare den med en svart kasse med hvitt plysj=porno ? Faktisk første "skikkelige" gitaren jeg har kjøpt helt ny. Kjempefornøyd! [/url [/url
 11. Serienr er autentisk , men det er vel det enkleste å kopiere ?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.