Gå til innhold

LTBR

Medlem
 • Innholdsteller

  349
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

LTBR vant dagen sist September 22

LTBR hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

58 Excellent

Om LTBR

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/Dynamite-6541773266/

Profile Information

 • Interesser
  AC/DC

Nylige profilbesøk

3 347 profilvisninger
 1. Kjøpte tilbake en 2016 SG som jeg solgte tidligere, nå får det være bra en stund 🙈 Her isammen med en hvit epiphone 🙌 Vurderte å ha på det originale sorte plekterbrettet igjen, men ser nå at skruehullene ikke matcher og at faktisk ett eller to hull blir synlig hvis jeg har på det originale igjen 🤔Det var jeg som monterte det hvite i sin tid, tenkte aldri over at de ikke var helt identisk. Finnes det mange typer? Noen som ser hvilken type jeg evt må kjøpe i sort for at det skal være identisk med det hvite som står på nå?
 2. Tenkte mere på noe ala denne i hvit jeg, med gold hardware istedet: https://m.thomannmusic.no/gibson_sg_61_standard_maestro_vc.htm?o=9&search=1569398705 Den tredje pickupen er bare i veien allikevel 👴
 3. Best å skrive dette i denne posten der sg-entusiastene er 😎Jeg har hatt mange gitartyper opp igjennom, men ender alltid opp på sg, så det er uten tvil min favorittgitar. Men er litt frustrert over utvalget av sg'er i norske butikker 😒Hvorfor finnes det mye mere utvalg i utlandet? 4sound feks har ikke en eneste sg nå til salgs. Hvorfor lages det ikke flere i mere tradisjonelle farger, brun/hvit/dark cherry osv? Hadde de feks reissuet den hvite med 3 pickups, vibrola og gold hardware så tipper jeg de hadde solgt som varmt hvetebrød. I USA hadde de også gold series, i både sort og hvit, helt nydelige gitarer, men såg aldri noen av disse til salgs i Norge. Skrev for noen dager siden at jeg ikke skulle kjøpe flere gitarer, men er allerede frustrert over manglende utvalg 🙈
 4. Jeg solgte den som er på det bildet og kjøpte den nye signaturmodellen 🙌
 5. Mulig jeg har postet dette tidligere også, men tåler en runde til 🙌
 6. Forresten noen som har erfaring med farging/oljing av gripebrett for å få det mørkere?
 7. Er det lov med epiphone da? Har hatt mange sg'er opp gjennom, men merker ikke så stor forskjell på gitarene jeg 🙈 Men det sier vel mest om meg 👴 Den beste jeg har hatt å spille på som jeg kan erindre var en special faded worn brown, angrer på at jeg solgte den 😒Men klarer ikke gitarer med dot inlays, de ser bare så billige og jalla ut synes jeg 🙈Her er mine to epiphone's som jeg har nå:
 8. Er det flere som har denne gitaren innpå her? Er vel mest for spesielt interesserte, men håper jeg har kjøpt min siste gitar nå 🙄
 9. Noen som vet om rockebuler/puber i Trondheim?
 10. Fikk en epiphone sg fra Thomann igår, skikkelig innpakket i to esker med bobleplast mellom. Ser med en gang 2 sprekker øverst på halsen, en på hver side. Har kontaktet de men ikke hørt noe enda, men dette er selvfølgelig grunn til å heve kjøpet/få ny gitar vel?
 11. Å her bygges det igjen😉🍻
 12. Ørliten avsporing, har vært på seriøs jakt etter en hvit sg i sikkert over 2 år, men det er fullstendig tørke. Har også fulgt med på finn daglig over 10 år og hvite sg`er har alltid vært "sjelden" å se. For meg virker det som om det er en veldig populær farge på disse, hvorfor lages det ikke nye hvite sg`er lengre?????
 13. Hehe, må nok vente på tlf fra Hamar først før den blir lagt i kurv ja ?
 14. Hei, har sjekket finn.no daglig i over et år nå i vente på at en hvit sg, eller en angus young signature sg med vibrola skal dukke opp. Fullstendig tørke. Noen som tilfeldigvis har en av delene og vil selge?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.