Gå til innhold

jøtul

Medlem
 • Innholdsteller

  165
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om jøtul

 • Rang
  Viderekommen
 1. se bort i fra grønn, rød og hvit, så skal det fungere dette
 2. det enkleste er hvis du har et multimeter med en "piper" på (instilling som lager pipe-lyd når det er kontakt mellom de to punktene du måler). da måler du bare hvilke pinner på switchen som har kontakt når den er i midtposisjon, og lodder slik at begge pickupene har kontakt til volumpot. coilspliten kobler du slik at kontakten mellom de to ekstra lederne på pickupen(e) blir brutt når du trekker opp pot'en. du måler med "piperen" hvor på potmeteret du har kontakt/mister kontakt når du trekker det opp. litt rotete å forklare, men søk litt på google, så finner du nok både skjema og bedre forklaring
 3. jeg brukte en liten kjøkkenkniv til å skjære over loddingen da jeg tok dekselet av min. trenger ikke loddebolt heller da.
 4. er ingen problem verken å ta av eller sette på slike cover. skal du sette på, så er det bare å klemme de på og evt bruke noe papir eller isolasjons-tape som foring hvis de ikke sitter skikkelig fast. går også an å lodde de på, men er vel ikke helt heldig hvis man er utstå på hånda og får lodde tinn på spolen i pickupen.
 5. har jumperne mellom 2 og 3 + 8 og 9, ja. har sikkert sett meg blind på hele greia, for alt ser helt fint ut slik som jeg ser får se om jeg finner et kamera med dugelig bildekvalitet i dag, så legger jeg evt opp et bilde av kortet fikk den til nå, var en dårlig lodding på en av transistorene
 6. har bygget silicon versjonen (var vel germanium som hadde motsatt polaritet? ). transistorene står riktig vei, slik det er merket på pcb-kortet.
 7. alt står rett vei, sjekket opp mot greenman sitt bilde i denne tråden. nesten som om jeg lurer på om noen av motstandene er feil-merket av musikding, får se om jeg får lånt meg et multimeter. i samme slengen: når pedalen er på/i funksjon, skal da signal fra gitarkabel gå til punkt "1" på pcb-kortet, og ut-signalet fra midtre pinne på volum-pot?
 8. jeg har bygget denne nå, men får ikke lyd (bypass funker). er C5 noe som skal være der? står at den skal være tom, men kondensatoren som skal være der følger med i kitet. Noe annet som "typisk" kan være feil?
 9. testet en som var kjøpt på europris for 299. ikke noe mesterverk for å si det sånn, men den var mye bedre en stålstrengere i samme prisklasse.
 10. lar man den være i fred så holder den tuningen, men det folk mener er hvis man bruker vibarmen aktivt på en slik billig gitar, så går den lett ut av tuning. den ibanezen som er nevnt her er forøvrig mye gitar for pengene og kan anbefales. Det er bare å ikke bruke tremoloen hvis man er redd for at gitaren blir ustemt.
 11. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/bilder?finnkode=28918511 enda en falsk gibson. denne er "feilkjøpt" på ebay
 12. hadde gjort seg med et byggesett av noe slag
 13. eneste feilen som er mulig å gjøre er å koble feil på selve bryteren, sjekk at du får kontakt mellom de riktige punktene når bryteren er av
 14. er det ikke bare å bruke fire dioder og lage en likeretter da? da kan man jo kjøre alle polariteter + vekselstrøm?
 15. Skal prøve å få tatt meg en tur når dere spiller i Oslo Kult at dere spiller "Come out you black and tans" btw, spiller dere andre "IRA-smash hits"?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.