Web Analytics
Jump to content

Ny låt


ErlendB

Recommended Posts

Hei igjen, forumbomser!

Har fra i går til i dag laget en ny låt. Den er ikke så lang (som brura sa), men jeg er dritfornøyd. Endelig noe som faller på plass, uten for mye kuking som det har vært i det siste.

Veldig fornøyd med den siste soloen!

Utstyr:

ESP Horizon NT-II Custom

En eller annen fenderbass-kopi

Guitar Rig 4

Reaper

EZdrummer (DFH og r&p-kit)

Jazz 3 (rødt)

Kom gjerne med kritikk, slakt, gode kommentarer og konstruktive kommentarer.

Låta finner du her: Temple

Takker!

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

Kult! Judas Piest møter Dream Theater. :)

Har du en melodilinje og en tekst i tankene også, eller er det en ren instrumental?

Om jeg skulle være fryktelig pirkete,bare for å finne noe å sette fingeren på, så kunne jeg tenkt meg litt mere power i avslutningen....

Edited by Tambarskjelve
Link to comment
Share on other sites

Liker! ;)

Er ikke flink med kritikk osv, så.

Det går bra! Takk for kommentar!

Kult! Judas Piest møter Dream Theater. :)

Har du en melodilinje og en tekst i tankene også, eller er det en ren instrumental?

Det er ment som instrumental.. Om noen har lyst til å synge så kan de for all del gjøre det, men det er liksom ingen spesiell struktur på låta.

Når jeg lager en instrumental så prøver jeg å lage en instrumental som hadde vært kul i et bilspill, crosserspill eller lignende. Bare for å få fartsfølelse og kick, hvis du skjønner. Da ender det med at det ikke blir så mye struktur som folk flest liker..

Takk for kommentar!

EDIT: avslutningen ble så som så.. Jeg er ikke så god på trommer, og ikke så god på trommeprogrammering.. Men men, det har sin sjarm..

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

Tusen hjertlig takk for at dere gadd å sjekke ut, og at dere digger det! Betyr veldig mye for meg! Veldig artig å høre det fra folk som kan sakene sine. Tenker da spesielt på Metalbrain og Alijens :) Dere andre har jeg ikke hørt, men takk uansett! Davidsen: lokalkjent i Trysil?

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.