Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

xyzler

Medlem
  • Innholdsteller

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av xyzler

  1. Har selv Boss GT-8, og det stemmer slik som Troll sier her! Er storfornøyd med denne boksa, og gir meg mer enn hva jeg trenger til metal og annet.
  2. Jo, jeg som har tatt feil! Det er en original Floyd.
  3. Ser digg ut, eneste er at en lisensert FR kan være litt skuff hvis du ikke har erfaring med lfr, men med Edge elns. Ikke noe negativt med lfr forresten har det selv, og den fungerer flott! Er bare et annet oppsett på en måte.
  4. Bra gjennomført! Det ser ut til at du har vært på scene før! Det er en deilig følelse av å stå på scene, er du ikke enig? men kameramannen var da svært irriterende.. :/
  5. hehe, sjansen for at de legger inn teknisk døds metal da? Også noe som faktisk er bra..
  6. Spillet ligger på en rundt 2000kr, så jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe dette, for er i grunn ikke gira på dette HVIS jeg ikke kan legge inn egne sanger og redigere på de. Eller noe lignende.
  7. Man får ikke en poengsum ut av det da..!!
  8. Den gangen jeg spilte på live, så festet jeg et plekter inni reima, slik at jeg lett kunne få tak i den! Spilte noe Necrophagist, så man vet aldri.
  9. Problemet med "nei" måten, er at du mister plekteret raskere, du skifter over til strenger tregere og holder håndleddet ofte feil over bridgen, i tillegg til at du plukker tregere. Dette har jeg lagt merke til flertallige ganger hos andre som prøvde og bruker denne metoden for å spille, så kan ikke sies i mot. Det er derfor jeg helst ikke vil at folk skal lære å spille slik. Og ja, man finner en egen måte å spille på, men det gjorde jeg og i begynnelsen, altså "nei"-måten. Så jeg har også erfaring. Denne måten var veldig dårlig, og kunne skade musklene i framtid(fordi jeg bevegde med albuen for å spille raskt, noe som ikke er bra! Kun dårlige gitarister gjør dette(etter min mening)! ). Jeg har endret på spillemåten min minst to ganger, til denne metoden, og har nå spilt slik de siste årene. Håper du/dere forstår hvorfor jeg skriver dette. Edit; lagt til noen par ting, og redigert litt.
  10. Måtte vel ha utdypet meg litt, men hadde desverre litt mindre tid på å skrive dette, så får inkludere et par bilder. http://i1191.photobucket.com/albums/z477/xyzler/13012011111.jpg Å holde slik, er et nei. http://i1191.photobucket.com/albums/z477/xyzler/13012011113.jpg Å ha et mellomrom mellom pekefingeren og fingerleddet, er et ja! Etter dette, vil jeg anbefale deg å finne din egen måte å holde plekteret på. Selv holder jeg det slik; http://i1191.photobucket.com/albums/z477/xyzler/13012011112.jpg Edit; har planer om å skifte ut pickupsene mine !! derfor jeg ikke har renset de.
  11. Hei. Regner nå med at du spiller elektrisk, så. Det jeg anbefaler, er å lære deg noen skalaer. Skal du spille noen improviserte soloer, er skalaer til hjelp noe uendelig. På disse skalaene, kan du også lære deg å spille med plekter. Å holde pekefingeren helt inntil beinet er feil, men å ha mellomrom er riktig pga stabiliteten. Du mister også muligheten til å bruke tommelen til å spille med -hvis du holder pekefingeren inntil beinet. Du mister også plekteret lettere ved denne feile teknikken. Å spille over flere strenger er også noe å begynne tidlig med vil påvirke senere. Dette vil også skalaer hjelpe med. Sååå.. Skalaer..?
  12. En strat er det, men ser litt for plastisk ut.. Vet ikke hvordan den ser ut i virkeligheten nå da. x) (er desverre ikke største fan av slike strater ) men.. - Denne var da nydelig i blå. http://www.fgnguitars.com/eos_ashm.html
  13. På denne siden ( 37 ) er det kun en gitar som er relativ stygg.. Det er den som Kossof lastet opp.
  14. Jo selvfølgelig er den det! Hehe, vel. Når jeg skrev at en Tele aldri slår feil, så tenkte jeg ikke akkurat på hva som er metal. Den fungerer så og si overalt etter min mening.
  15. Tenkte noe lignende. Som Castor skriver, så er jeg sikker på at det kun er gainen som er litt for høy, eller ingen Noise Gate som er på, hvis butikk fyren mener det er normalt.
  16. Er selv en "grovere" metal fyr enn deg, og tror ikke en Gibson Flying V blir metal. Den er bare for rundt i kantene, og litt stor. Vurderer selv å kjøpe Schecter Hellraiseren, men ser også på Ibanez RG1527Z fordi jeg ikke vil ha enda en gitar med EMG pickups. Veldig fin gitar på 3.5kg. Men så vet jeg ikke om du liker Ibanez da. Hmmm.. edit; en Tele slår aldri feil
  17. Hehe, notert. Setningen din blir feil. En syns ikke at en gitar er ekkel på et forum, men i virkeligheten. Nei, nå tuller jeg.. Men er ikke dette litt patetisk av deg? Edit; føler at dette vil føre tråden til et helt annet emne, så skal ikke poste mer om dette.
  18. Jaha.. Beklager at jeg blandet inn noe dialekt, mister. Tror virkelig ikke det er noe nødvendig å hakke på slike småting, for jeg er nokså sikker på at du skjønner hva jeg mener.
  19. Beklager at jeg går off-topic her, men altså.. Folk har egne smak og behag. Selv jeg hadde ALDRI klart å spille på en Les Paul, Studio eller fra 80 tallet ( har prøvd en, sykt ekkel. 40k , "dyr" ja ). Mener selv at en 25.5" med tynn hals er det beste, på en Super strat eller noe som jeg finner behagelig. ON-topic, jeg ville definitivt gått etter en SG Standard i svart, men jeg husker ikke om det var den som var litt ekstra tung som gjorde den litt ekkel etter min mening, i forhold til en annen SG jeg prøvde. Men altså, har ikke prøvd så mange telecastere i livet mitt desverre, så er nok ignorant på de. Regner med den er i prisklassen rundt 10k, så kan vel tenke meg det er en grunn til det også mtp på en god del ligger på høyere. Men som sagt, smak og behag folkens.
  20. Skuring... hmm, har du vært på hjemmesiden deres og sett deg litt rundt? Tror der skal være en liten guide på hvordan å fjerne den. Husk at høytaleren kan si pang hvis du setter alt på fullt nivå. Har selv bare opplevd denne lyden en gang, når jeg satt og dillet med hvor raskt JamVOXn skulle reagere, så.. Desverre hvis jeg ikke er til mye hjelp.
  21. Han skriver jo at han har stemt den i vanlig stemming, altså E standard. Er da svært få som sitter med 0.12/13 på vanlig tuning på en LP. Edit: og nei, jeg bruker aldri 0.9. Bruker selv 0.10 og 0.12, spiller D standard og Drop A / C for øyeblikket.
  22. Tenker meg han bruker 0.9-46 elns, som er mest vanlig. Eller 0.10, så er nok sikker på at det skal gå greit slik som de andre sier.
  23. Bruker alltid å rense gripebrettet. Skjønner, men tror jeg satser på å bare løsne strengene litt mye, siden jeg nettopp skiftet strenger i går. Takker for andre svar også.
  24. Har en gitar som er stemt i C for øyeblikket, med 10-52. Bruker denne gitaren til drop A og B også. Edit: følte jeg måtte ta en titt over innlegget ditt på ny, så. Bruker Schecter Damien-6, med DR 0.10-0.52. Band jeg digger å spille er Necrophagist, Blotted Science ( så snart jeg får 7-strenger, blir det mer av dette bandet. ), Behemoth, Gorod, Dethklok, noe gammelt Opeth er fint også, men her må jeg pitche fra D-stemming(fordi jeg ikke liker å spille på stramme strenger i det hele tatt! D: ). Bruker Floyd gitaren min her.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.