Gå til innhold

Alijens

Medlem
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Alijens

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 29. mars 1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Likte gitarlyden jeg:) minte meg om Autopsy(tror jeg,husker ikke helt sikkert)kule riff også.
 2. Tusen takk til alle tre! Hehe...jeg spilte den også 2 dager før med den andre gruppa. (hele jobben er på kurs,blir delt inn i 2 grupper.ca 1600 mennesker tilsammen) og da gikk det ikke så bra,spilte masse feil og var VELDIG nervøs. Men det verste var øvelsen med bandet.Da var jeg nervøs da. Merkelig det at man er mer nervøs med færre mennesker. Men samtidig så lyttet nok de andre musikerne mer etter da. Tenkte jeg da:) Jeg har ikke spilt ute på 11 år så scenevant er jeg nok ikke men jeg ble ikke nervøs denne kvelden. Det som er kult er at jeg skal få opptaket som ble gjort med de kameraene den kvelden,forhåpentligvis med bedre lyd også. Hvis jeg får lov til og dele det på youtube skal jeg gjøre det.
 3. Hei alle sammen! Lenge siden sist. Jeg vant en intern konkurranse på jobben og ble bedt om å bidra i underholdninga. Jeg spilte sammen med Hans Orkester kjent fra blant annet Torsdag kveld på nydalen og Spellemannsprisen! Spilte litt feil her og der men alt i alt gikk det bra. Hadde bare 1 øving med bandet. Låta er arrangert av Hans Aaseth. Han er en kjempegod gitarist som det var en ære og spille sammen med. Jeg spilte bare en låt på den kvelden.
 4. Var kult det der! Artig og se at den yngre garden leker seg med Vai. Det hadde absolutt ikke jeg greid da jeg var på den alderen.(og kanskje ikke nå heller). Likte sweepinga til han med stripete genseren. Framføringa var ikke perfekt men kunne se at dere hadde det gøy og da bryr ikke publikum seg så mye om feil fra deres sin side.(hører det sikkert ikke heller) Keep up the good work!
 5. ahh.. det var deg det ja:) jeg så det men hadde ikke fått med meg at det var deg. Jeg forventer ikke at folk liker alt jeg lager og spiller. Det var jo egentlig ikke noe negativt i det du sa, men jeg kjenner meg igjen. Liker heller ikke å si noe negativt om det andre lager. (men jeg har gjort det) Saklig kritikk er positivt synes jeg. Og si at noe er for sært blir jeg ikke fornærma over. Takk for positiv kommentar av den andre videoen min på youtube.
 6. Tusen takk! Har hørt mye på de også jeg. Så det sniker seg inn i spillinga og låtskrivinga.
 7. Oj. tusen takk! Er ikke godt vant med at folk liker de rare greiene jeg lager. De tre gitaristene du nevner har jeg hørt mye på, så ja, det stemmer godt med hvordan jeg tror jeg høres ut som. Joda,den er nok litt kjedelig arrangert. Enig der. Men gitarene er litt høye så det er kanskje ikke så lett og høre at rytmen bak forandrer seg litt etter litt. Og øker dynamisk. Der er ikke guitar rig 4 det beste og bruke. Mister dynamikken hvis man skrur gitaren for høyt under opptak. Skulle hatt ett sequencer program.Da hadde ting blitt bedre.
 8. Ny låt eller egentlig ny solo over gammel demo. Hadde tenkt litt å kalle den "Driving home for Christmas" sånn for morro skyld. Kommentarer og kritikk tas imot med stor glede.
 9. Tusen takk! Har hørt en del på ham så det kan nok hende ja.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.