Web Analytics
Gå til innhold

Alijens

Medlem
 • Innholdsteller

  123
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Om Alijens

 • Rang
  Viderekommen
 • Bursdag 29. mars 1973

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hadde noe tapping greier liggende som jeg aldri greide og lage noe mer til. (tapping). Så da ble det bakgrunnen for soloen med min Duduk-lignende effekt på gitaren. Det ligner ikke så mye. Jeg har "juksa" på slutten der jeg har den raske tappinga. Ikke at det er fort men jeg looper den. Men det var effekten jeg var ute etter. Jeg kunne nok ha greid det selv men da måtte jeg ha øvet på det en stund for å få det perfekt. Og det hadde jeg ikke tålmodighet til.
 2. Hei. Denne tok en rar vending da jeg lagde den. Men jeg ble fornøyd med resultatet.
 3. Ja, er klar over det. Ble ikke fornøyd med midtpartiet. Jeg har i etterkant hørt at trommene ble for høye,spesielt cymbalene. Kanskje jeg skal forsøke å fixe det og erstatte videoen. Men uansett. Tusen takk for tilbakemeldinga!
 4. Hei. Først så kom melodien som jeg syntes liknet veldig på Sugarcubes "Birthday". Noe den kanskje ikke gjør så mye. Og da jeg skulle lage noe mer på den så tenkte jeg at jeg skulle lage noe som minnet om Iron Maiden. Det hadde jeg ikke gjort før. Resultatet ble helt greit syntes jeg. Ble litt vanskelig med å få alle gitarene til å mikses sammen. Jeg er ikke veldig flink til det.
 5. Tusen Takk. Må bare legge til at det er ikke min katt! Alle klippa er hentet fra pixabay. Ps: Jeg er allergisk mot katter...
 6. Var litt redd for at denne kanskje ligna litt vel mye på noe Joe Satriani kunne laget. Katten på videoen er der for å få flere treff! Ble ganske fornøyd med låta. Soloen er improvisert.
 7. Høres veldig 80-talls ut så der treffer du/dere! Bra lyd. Vokalisten er flink. Men dette er ikke musikk jeg hører på. Men godt jobba! Høres profft ut. Det var den fra 27 mars jeg sikta til.
 8. Hei. Her har jeg ikke vært siden 2011! Siden den gang har jeg hatt senebetennelse i begge armer i ca 3 år. Gikk 18 måneder uten gitarspilling. Begynte så smått å spille igjen i desember. Har laget noen låter som jeg tenkte jeg kunne få litt tilbakemelding på. Jeg har brukt Guitarrig-5 på gitaren,Reason 5 på resten. Pixabay for gratis videoklipp og Animotica for redigering. Gitaren er fortsatt en Ibanez RBM Voyager, Ble ganske fornøyd med låta. Den er delvis inspirert av Coroner "Grin" album. Soloen ble for meg veldig vanskelig da jeg har oppdaget at jeg ikke er noen thrashmetal solo gitarist lenger! (hvis jeg noen gang var det) Ble ikke fornøyd med noe av det jeg spilte så da tenkte jeg at jeg lager noe flere gitarer. Her kunne det vært noe neoklassisk solo men det greier ikke jeg. Men til slutt så ble jeg passe fornøyd med soloen.
 9. Likte gitarlyden jeg:) minte meg om Autopsy(tror jeg,husker ikke helt sikkert)kule riff også.
 10. Tusen takk til alle tre! Hehe...jeg spilte den også 2 dager før med den andre gruppa. (hele jobben er på kurs,blir delt inn i 2 grupper.ca 1600 mennesker tilsammen) og da gikk det ikke så bra,spilte masse feil og var VELDIG nervøs. Men det verste var øvelsen med bandet.Da var jeg nervøs da. Merkelig det at man er mer nervøs med færre mennesker. Men samtidig så lyttet nok de andre musikerne mer etter da. Tenkte jeg da:) Jeg har ikke spilt ute på 11 år så scenevant er jeg nok ikke men jeg ble ikke nervøs denne kvelden. Det som er kult er at jeg skal få opptaket som ble gjort med de kameraene den kvelden,forhåpentligvis med bedre lyd også. Hvis jeg får lov til og dele det på youtube skal jeg gjøre det.
 11. Hei alle sammen! Lenge siden sist. Jeg vant en intern konkurranse på jobben og ble bedt om å bidra i underholdninga. Jeg spilte sammen med Hans Orkester kjent fra blant annet Torsdag kveld på nydalen og Spellemannsprisen! Spilte litt feil her og der men alt i alt gikk det bra. Hadde bare 1 øving med bandet. Låta er arrangert av Hans Aaseth. Han er en kjempegod gitarist som det var en ære og spille sammen med. Jeg spilte bare en låt på den kvelden.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.