Web Analytics
Jump to content

Alijens

Medlem
 • Posts

  128
 • Joined

 • Last visited

About Alijens

 • Birthday 03/29/1973

Profile Information

 • Gender
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alijens's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

12

Reputation

 1. Ps: Flåklypa versjonen din er veldig bra! Den hadde jeg faktisk sett før.
 2. Denne låta kom ut av ingenting. Eneste jeg gjorde var og låse vibbarmen bakover så kom først akkordene og deretter la jeg på melodien. Melodien var det første jeg spilte. Egentlig veldig fornøyd med låta. Dette blir nok det siste jeg deler frem til jeg lager noe nytt. Alle låtene jeg har delt så langt i år har kommet relativt fort. Takk for alle "likes" og kommentarer så langt.
 3. Tusen takk castorFiber! Det gamle opptaket hadde en gang høyere diskant men pga meget lav kvalitet på både båndet og faktisk en walkman som jeg hadde tilgjengelig så ble det veldig dårlig. Jeg har forsøkt å rette litt på det med Audacity men kan ikke påstå at jeg er noe flink til det. Men det ble bedre enn det det var. Min Fostex 4-spors har nesten ingen lyd på venstre side så den kan jeg ikke bruke. Har tenkt at jeg kan jo spille over 1 og 1 spor til pc'en men... litt mye jobb for noe som kanskje ikke er så nøye. Nå fikk jeg nesten lyst til det bare for å prøve. ..:)
 4. Dette er en remake jeg har laget. Originalt er den fra ca 1999 deromkring. Den var den gangen laget på Playstation Magix Music Maker og en 4-spors båndopptaker. Hadde ingenting annet å lage musikk med da. Låta er veldig inspirert av Jan Garbarek og jeg ville lage noe som kunne minne noe om hans stil. på denne remake'n syntes jeg det ble veldig vanskelig og spille noe kult på soloen. Noe av grunnen er jo selvfølgelig at jeg ikke har kommet meg over senebetennelsen som jeg hadde. Er rett og slett blitt dårligere rent teknisk. Og her er originalen tatt opp fra en kassett. Lyden er jo etter alle årene forferdelig dårlig.
 5. Hadde noe tapping greier liggende som jeg aldri greide og lage noe mer til. (tapping). Så da ble det bakgrunnen for soloen med min Duduk-lignende effekt på gitaren. Det ligner ikke så mye. Jeg har "juksa" på slutten der jeg har den raske tappinga. Ikke at det er fort men jeg looper den. Men det var effekten jeg var ute etter. Jeg kunne nok ha greid det selv men da måtte jeg ha øvet på det en stund for å få det perfekt. Og det hadde jeg ikke tålmodighet til.
 6. Hei. Denne tok en rar vending da jeg lagde den. Men jeg ble fornøyd med resultatet.
 7. Ja, er klar over det. Ble ikke fornøyd med midtpartiet. Jeg har i etterkant hørt at trommene ble for høye,spesielt cymbalene. Kanskje jeg skal forsøke å fixe det og erstatte videoen. Men uansett. Tusen takk for tilbakemeldinga!
 8. Hei. Først så kom melodien som jeg syntes liknet veldig på Sugarcubes "Birthday". Noe den kanskje ikke gjør så mye. Og da jeg skulle lage noe mer på den så tenkte jeg at jeg skulle lage noe som minnet om Iron Maiden. Det hadde jeg ikke gjort før. Resultatet ble helt greit syntes jeg. Ble litt vanskelig med å få alle gitarene til å mikses sammen. Jeg er ikke veldig flink til det.
 9. Tusen Takk. Må bare legge til at det er ikke min katt! Alle klippa er hentet fra pixabay. Ps: Jeg er allergisk mot katter...
 10. Var litt redd for at denne kanskje ligna litt vel mye på noe Joe Satriani kunne laget. Katten på videoen er der for å få flere treff! Ble ganske fornøyd med låta. Soloen er improvisert.
 11. Høres veldig 80-talls ut så der treffer du/dere! Bra lyd. Vokalisten er flink. Men dette er ikke musikk jeg hører på. Men godt jobba! Høres profft ut. Det var den fra 27 mars jeg sikta til.
 12. Hei. Her har jeg ikke vært siden 2011! Siden den gang har jeg hatt senebetennelse i begge armer i ca 3 år. Gikk 18 måneder uten gitarspilling. Begynte så smått å spille igjen i desember. Har laget noen låter som jeg tenkte jeg kunne få litt tilbakemelding på. Jeg har brukt Guitarrig-5 på gitaren,Reason 5 på resten. Pixabay for gratis videoklipp og Animotica for redigering. Gitaren er fortsatt en Ibanez RBM Voyager, Ble ganske fornøyd med låta. Den er delvis inspirert av Coroner "Grin" album. Soloen ble for meg veldig vanskelig da jeg har oppdaget at jeg ikke er noen thrashmetal solo gitarist lenger! (hvis jeg noen gang var det) Ble ikke fornøyd med noe av det jeg spilte så da tenkte jeg at jeg lager noe flere gitarer. Her kunne det vært noe neoklassisk solo men det greier ikke jeg. Men til slutt så ble jeg passe fornøyd med soloen.
 13. Likte gitarlyden jeg:) minte meg om Autopsy(tror jeg,husker ikke helt sikkert)kule riff også.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.