Web Analytics
Jump to content

Forslag til gitar for en som har Tele / Strat ...


sandermarken
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen,

Jeg har pt. en Tele + Strat som jeg er veldig fornøyd med, men jeg savner en gitar med litt mer "kjøtt" i lyden. Jeg spiller rock (pop / rock men ikke metal). For å komplettere lyden i de gitarene jeg har tenker jeg umiddelbart på Gibson Les Paul, men på den ene siden synes jeg Gibson har blitt litt vel "mainstream" (de lager jo tom. Jonas Brothers gitarer) og på den andre siden er valget kanskje litt enkelt da det sikkert finnes andre og gode alternativer der ute?

Derfor starter jeg nå søket etter en ny, god, kvalitetsgitar som kan komplettere de jeg allerede har. Gibson, Gibson kloner, Fender Strat kloner med humbucker etc. etc. - alle tips mottas med takk. Prisklasse er rundt 10 - 20 og gjerne brukt da dette gir mer gitar for pengene. Forsterkeren jeg har i dag er en Fender Vibrolux Customer Reverb (rør) som jeg er fornøyd med men sannsynligvis kommer til å bytte ut etterhvert.

Mottar tips med takk!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 36
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ligger en Music Man Ernie Ball Luke ute på forumet. Hvordan den er i forhold til en LP skal jeg ikke si, men min oppfatning (hva nå den er verdt) er at den er mer moderne uten å være metall. :)

Det finnes helt sikkert mange modeller som kan utvide arsenalet på en fornuftig måte. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har lange fingre og aldri brydd meg så mye om halsprofilen. Jeg spiller også mye akustisk gitar. Så det tror jeg ikke trenger å bety så mye. Men takk for innspill ;) Skal sjekke Music Man.

Jeg vil foreslå en ellern annen 335-type. Funker til rock, blues - ja kort sagt det meste. Ibanez, Höfner, Hagström, Gibson m. fler er alle produsenter av gitarer av denne typen.

Link to comment
Share on other sites

Hei Sandmarken,

Siden du er relativt fersk her så understreker jeg at jeg driver gitarsjappe og er dermed (i følge enkeltes definisjon) en sleip ål som kun er her for å prøve å narre deg til å kjøpe noe fra meg :lol: (de fleste her på forumet kjenner meg - så jeg hopper som oftest over denne introen ;) )

Vel nå når du vet hvor jeg står, så støtter jeg forslaget til Kristoffer. Mayones gitarer er et veldig godt valg. Søk litt på forumet og se hva andre sier om dem.

Ellers virker det jo som om en LP-aktig gitar hadde gjort seg. Kanskje en DBZ Bolero?

Ok - salgsstunt over ^_^

Det finnes også mange japan produserte LP'er, om du ikke vil ha mainstream Gibson (Edwards, Greco osv). Disse finner du også info om her på forumet om du søker.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.