Web Analytics
Jump to content

B.C.Rich?


Mick

Recommended Posts

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mange er veldig raske til å si at det ene eller det andre ikke er bra saker uten at beslutningene har rot i noen som helst virkelighet. Det er ren og skjær idioti, om gitarene ser ut som makkverk eller statuer fra antikkens Hellas har ingenting med kvalitetene til en gitar å gjøre. Jeg tror mange går glipp av flotte, vidunderlige gitarer, kun fordi visse merker/farger/detaljer skal unngås.

Selv om jeg ikke personlig er en stor tilhenger av PRS, så prøver jeg en PRS hvis jeg ser noe nytt. Jeg peker ikke og ler fordi det står PRS på den. Jeg er også veldig bevisst på mine egne meninger om ting og hva andre kan dra nytte av. Kutt kødd, og kom med noe fornuftig!

Link to comment
Share on other sites

hvis det var rettet mot det jeg skrev så må jeg si at vi begge argumenterer for samme sak. Om noen syns BC Rich er kule og føler at det er en gitar de føler seg komfortable med så har det vel ikke noe å si om andre syns gitarene er harry?

Dessuten, den type musikk som BC Rich passer til har vel uansett så mye vreng at selve lyden av gitaren ikke har så mye å si :roll:

[offtopic] Hva er galt med utseende Paul Reed Smith-gitarene? [/offtopic]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.