Web Analytics
Jump to content

Hagebakken

Medlem
 • Posts

  353
 • Joined

 • Last visited

About Hagebakken

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.devalon.net

Profile Information

 • Location
  Gjøvik
 • Interests
  Gitar, musikk, band...

Hagebakken's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

0

Reputation

 1. Finn en rå sang på play listen, godt med volum på både anlegg og forsteker. Fram med telecasteren og spelle som et reint h****** Ellers er jeg fan av å spille kassegitar og synge til. Bruker mye tid på å skrive låter. Jeg bruker ikke mye tid på å øve på andres sanger, jeg skal da bli kjent pga mine egne låter!
 2. Vel, da jeg var liten gutt fikk jeg gitar i 10-årsgave, da begynte jeg å spille. Fordi pappa inspirerte meg, men nå er jeg bedre enn han da. Så jeg lærer han ting nå. Men jeg ble lei da jeg var rundt 10 år og 4 dager, da jeg ikke fikk det til, så den samla støv til senere. Jeg vil si at det var Øystein Greni som inspirerte meg til å ta opp igjen gitaren ved en alder av 14. Hvorfor aner jeg ikke, for jeg hører faktisk veldig lite på bigbang for tiden Men det er Lars Håvard Haugen som inspirerer meg enda til bare å bli bedre og bedre. Prøve nye ting!
 3. Gå på ditt lokale bibliotek. De fleste sangbøker har julesanger. Jeg kan anbefale en som heter "Verden i Sang". Den er god, der står alle de kjente norske.
 4. Hei, er det noen som har akkordene til Vazelina Bilopphøggers julelåt, Hemmat Tel Jul?
 5. tror det var idyll jeg lærte meg først. Ironisk nok, så husker jeg ikke helt hvordan den går hver gang jeg skal begynne å spille den, 30 sek etterpå kommer jeg på det igjen...
 6. hehe, jo takk. Selvdesignet vet du derfor litt gull og stas Stemmeskruene er flotte de
 7. Hehe, akkurat. Ikke at det skal bli hva denne tråden skal handle om, den svarte straten er så kul sier jeg bare, hjemmelaget, eller satt sammen av diverse handlede deler
 8. 2 år vel. Spilt mye. Syntes ikke man skal se ferdigheter etter antall år man har spilt, men hva man faktisk kan hvis det var det du tenkte på. Nei, jeg er ikke poser. (Wannabe) Så lenge jeg har så mange...
 9. Hei, legger ut noen få bilder av gitarene, forsterkern og pedalene. Sorry for dårlig kvalitet, men jeg glemte å skru av macro funksjonene, så de ble litt uskarpe... Her har vi en hvit squier strat mex. Custom (hjemmelaget) stratocaster den heter da Ezy Rider. Epiphone 56 goldtop den heter Goldie Vaughan. Ellers en liten nylonstrenger, min første gitar, 5 år gammel nå. Cort Earth 75 kassegitar, den kaller jeg bare for Benedicte, av kjærlige grunner.... Her er effektene Marshall channel switch, var med ampen. Bytte mellom overdrive og clean også effekt. Cry Baby wah wah, Boss Tuner, Boss Tremolo, Boss, Ibanez Fuzz FZ-7 og Boss Overdrive (booster) ellers er det ampen her, marshall MG50DFX låter greit. Har du VOX AC30 eller fender reverb 65, så kan vi bytte... klem Dette er da mitt...
 10. Altså, alt som er av VGlista-"rock" er vel suksess? Sånn som 3 doors down, the rasmus og slikt... ? Tror det pleier å slå ann.
 11. Jeg syntes du tenker for mye, bare ha den et sted, ikke tenk over hvor.
 12. Bruker hodet paa min custom startocaster, Ezy Rider. Dedisert til Jimi Hendrix. Jeg bruker den fordi det viser respekt, er den er kul som ****, mhm du skjønner.
 13. Ja, du leste riktig. Noen som har tabben til Span - Found, referenget? På forhånd takk
 14. Jeg foreslår å bruke 1000 kr ca på Boss TU-2. Den vil du ha mye glede av når du begynner å spille ute
 15. Jeg skal kjøpe meg VOX Clyde Mc Coy wah-wah tenker jeg. Den har true bypass og låter flott Vente til etter jul. Kommer inn noe gryn da.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.