Web Analytics
Jump to content

ErikL

Medlem
 • Posts

  1,747
 • Joined

 • Last visited

About ErikL

ErikL's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

2

Reputation

 1. Så da kan det hjelpe å bruke en bedre preamp? Må jeg i så fall bruke den i tillegg til lydkortet? Mobilepreen er jo en preamp også..
 2. Takk for svar. hmm, jeg tror mikrofonen er så nærme som jeg får den. Er det ikke forforsterker innebygd i lydkortet, eller trengs det en i tillegg? i så fall hva slags typer bør jeg vurdere (pris/kvalitet/etc). Jeg kan jo også prøve å legge på en kompressor (jeg bruker logic, er det noen spesielle vst-kompressorer jeg burde bruke?)
 3. nei, jeg spiller inn kun gitar, og setter mikrofonen ca 20cm fra strengene, rett ut fra 12.bånd..
 4. Jeg skal spille inn enkle gitar/vokal-låter, og bruker m-audio mobilepre lydkort og en akg kondensatormikrofon. Men når jeg spiller rolig og ganske svakt gitarspill har jeg problemer med å få høyt nok volum på opptaket uten at det blir mye susing. Jeg må skru volumet på lydkortinngangen helt opp og det blir likevel mye sus i forhold til hvor høyt gitarspillet blir. Kan dette ha noe med lydkortet jeg bruker, eller er det andre ting jeg kan gjøre?
 5. http://www.4sound.no/shop/default.aspx?ProdID=6586916 Er dette fullversjon? Og fins denne også i m-power versjonen? Eller er jeg nødt til å kjøpe m-box i tillegg
 6. Takk for svar. Jeg har et m-audio lydkort fra før, hvor mye må jeg da betale kun for programvaren (pro tools)? Midi-delen må ikke være top-notch, da jeg stort sett spiller inn analogt.
 7. Fins det noen brukanes programmer som er mer avansert enn garageband, men som ikke koster skjorta slik som Logic?
 8. Takktakk.. Hva er forskjellen på VST og Midi? beklager at jeg er uvitende her. Ja, det fins vel en del som er enklere enn PT. Men jeg tenkte å få tak i noe som var litt mer avansert enn GarageBand. Er det andre anbefalinger? Vil gjerne ha litt muligheter for å legge på effekter o.l i ettertid.
 9. Bruker mac, og et midi-keyboard. Men jeg skulle gjerne hatt flere instrumenter/lyder enn de som ligger inne i Garage-band. Jeg har ingen oversikt over hva som fins. Er det noen som kan komme med noen typer pakker som er mulig å kjøpe? Jeg skulle gjerne hatt litt forskjellige orgel/tangentinstrument-lyder. Og en ting til. Er pro-tools et program som er bra hvis jeg skal spille inn både analoge og midi-instrumenter, for så å mikse de sammen?
 10. ErikL

  Ny gitar

  Jeg tenker på å gå opp et hakk i mitt kassegitarutvalg. Jeg tenker på merker som Martin, Gibson, Guild... Gitaren skal brukes til singer/songwriter, folk, country, pop spilling. Er det noen som har tips til nettbutikker i utlandet der man kan gjøre et varp på slike gitarer? Eller er det kanskje like greit å kjøpe i Norge? Takk for hjelp! Og bare steng tråden hvis det fins mange lignende på forumet.
 11. Cada spiller konsert på Stoppestedet på Lilleaker lørdag 6. mai. Det vil koste 30 kr og dørene åpner 18:30. Det vil bli mulighet for å kjøpe bandets siste CD 'It's time this never ends'. Cada: http://www.cadarecords.com stoppestedet: http://www.stoppestedet.org plakat til konserten: http://home.online.no/~runsandb/kls/cadare...lbum/poster.htm
 12. Her er sangene fra EP en til bandet mitt: http://minifigstudios.brickfilms.com/music...mber_Nights.mp3 http://minifigstudios.brickfilms.com/music...(To_Happen).mp3 http://minifigstudios.brickfilms.com/music/Summertime.mp3 http://minifigstudios.brickfilms.com/music/Cucumber.mp3 Vi spiller pop/rock sjekk ut siden på www.cadarecords.com
 13. ------------------------------------------- ------------------------------------------- ------------------------------------------- ------------0----------0----------0------- --0---2-3----2-0---2----------0--------- -------------------3------3--2------2----
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.