Web Analytics
Jump to content

kroffer

Medlem
 • Posts

  855
 • Joined

 • Last visited

About kroffer

Profile Information

 • Location
  Bartebyen
 • Interests
  gitarene mine, musikk generellt og kompiser, festing etc. Litt fotball også faktisk.

kroffer's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

0

Reputation

 1. Er det ikke en gjennomgående greie at man skal ha stygg sveis som gitarrunker? Vai, Satriani, Malmsteen, alle de "store" har jo sett ut som prøvemodeller for en dårlig årgang frisørelever på Sjøvegan VGS en gang på åttitallet..
 2. tjæ, etter dette kommer det vel enda en BEST OF plate.. Var stor fan før, men i mangel på nyskapende materiale har jeg bare fallt helt av. Begynner du først å samle på platene dems ender du opp med minst (rundt regna) 7 afraid to shoot strangers, 9 fear og the dark, 8 number of the beast, 6 run to the hills og 5 bring your daughter to the slaughter - av hver sang. dauer litt av det.
 3. Velkommen skal du være! Vær snill med Cesar om du ser han på jobb på Gardermoen, indianern som også heter Ingar
 4. det er ingen person som synger, det er en som spiller gitar..
 5. Har også gatorkasse, i LP-form. Har hatt den med meg til Australia, Spania og diverse innlandsreiser uten noe problem. Angrer ikke det flugg på at jeg slo til med skikkelig kasse først som sist. Heller bruke noen hundrelapper ekstra på årntli kasse enn å bruke tusenlapper på gitarreprasjon
 6. Det var liksom ikke nok med 2 gitarhalser.. Her setter han igang med 4; verdenskulestegitarjanei
 7. som Olaendeuti presiserte kommer dette fra Argentina.. Hvis jeg skulle se for meg et band på scenen med et lignende plekterbrett måtte det blitt WigWam med sebraskinnplekterbrett.
 8. Jeg har en ukulele faktisk, men den er et reint slit å spille på. Må stemme den etter hvær "sang". Leste på ei sie om ukuleler at det var helt normalt
 9. Skulle gjerne spillt no Bjørn Berge, men finner ikke no tabs på han. Dessuten er jeg sjangseløst ute av stand til å tabbe han selv. Har ikke vært så mye gitar i det siste halvåret, men lysten er tilbake nå!
 10. RnB. Stort sett alt. Har enda igjen å høre en RnB-låt jeg ikke får spasmer av. Det høres kanskje voldsomt ut, men jeg begynner å småriste, og til dels brekke meg av det. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er noe med den flaue vokalronkinga og den påtatte sensualiteten. Så american Idol her om dagen for kuriositeten sin skyld, og der i episode 1 eller 2 er det to tvillinger av afroamerikansk bakgrunn (dæven så politisk korrekt) som drar igang et slags prosjekt for å sjarmere ho dama. Det ble så fælt at jeg måtte skru av lyden. Tøtta mi ble helt satt ut over hvor spontant det går ant å reagere. Jeg hater det der. OG i sær rnb-damer ala beyonce/maria carrey/what ever som driver med gnauling, DÆVEN! Måtte de brenne. Dette innlegge inneholder faktisk ikke en eneste overdrivelse. Det var faktisk ikke ironi heller.
 11. Hurra Torpedo, Lisa Ekdahl, Madrugada, Minor Majority, Marthe Valle, Mew, Kashmir og det som ellers skulle være spennende i trondheim. Går gratis på konsertene på samfundet så..
 12. kroffer

  TOOL

  tjæh, paradoksalt nok bryr æ mæ ikkje om kem som skal spelle på roskilde, men bandan kan få vite at æ skal dit! Tool kan få lov til å komme.
 13. Hei! Trenger hjelp til akordene i denne sangen, har pickinga gående men får ikke med meg akordene. Noen som kan bistå? Hvis du sitter på noen andre sanger av denne geniale mannen så post gjerne her kristoffer
 14. Noen som gidder å høre hvilke akorder denne går i, eller har det fra før? Hadde vært skikkeligskikkeligskikkelig greit. kristoffer
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.