Web Analytics
Jump to content

Forsterker-tips


Borgelin
 Share

Recommended Posts

Setter stor pris på noen tips til ny amp. Tenkt en del på 6505+, men noen andre jeg burde teste ut? Og hva slags kabinett?

Trenger noe som passer til det meste fra Simon & Garfunkel til Guns'N'Roses, Rolling Stones og Metallica. Mer heavy enn det spiller jeg ikke.

Skal kunne brukes til alt fra stua på passe lavt volum til scene.

Budsjett er ca. 20.000.

Edited by Borgelin
Link to comment
Share on other sites

Jeg tror ikke at en 6505 er en amp for deg desverre. Ville da heller sett på ENGL Screamer, Marshall JCM800 med en god overdrive ala TS-9 og slike mer allsidige amper. 6505 er nok for brutal for deg :P

Andre gode amper du kunne sjekket ut er Marshall JVM og Marshall Vintage Modern (VM)

Vet ikke hvordan JVM spiller på stuevolum da, men en 50w VM spiller greit nok til stuebruk.

Link to comment
Share on other sites

Hmm...hva med kanskje ENGL Screamer Head E 335 Topp sammen med ENGL 2 x12" PRO E212 V?

Finner dessverre ingen JCM800 til salgs, men har ikke leita så hardt heller da... :blush:

Hva med Mesa/Boogie? Hørte også mye positivt om Krank, men det er kanskje litt for heavy for min type spilling?

Noen sjappe i Oslo dere kan anbefale som har det meste jeg kunne testa ut?

Mange spørsmål, jeg vet...

Edited by Borgelin
Link to comment
Share on other sites

Screamer med ENGL 2x12 PRO vil gi deg så god lyd som overhodet mulig ;)

Av Mesa, så har jeg ikke så god peiling på forsterkere med moderat vreng. Men jeg har spilt en del på Mesa Lonestar. Og den var faktisk ganske så allsidig.

Veldig gode cleans, god punch, god sololyd og greit tight vreng. VIlle kjøpt en TS-9 for å booste den for mer vreng ala Metallica. Men man klarer seg uten også.

Desuten hadde den en 25/50 switch som ga muligheter til å splitte mellom 25w og 50w. Låter helt sikkert kanon gjennom ENGL 2x12 Pro den også :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.