Web Analytics
Gå til innhold

Borgelin

Medlem
 • Innholdsteller

  168
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Borgelin

 • Rang
  Viderekommen
 1. Er så glad i dette forumet og dere folka her inne. Jeg satt nå i frustrasjon fordi motivasjonen min har i det siste vært laber, føler at jeg har stagnert litt og koser meg ikke med spillinga. Blir bare irritert fordi jeg ikke får til en intro, eller en solo fort nok. Leste tråden her, og vips! Vil sette meg ned og øve sakte og kose meg. Hva i svarte er det jeg stresser med?
 2. Og ja, det blir bedre etterhvert når du har gått gjennom den "tutorial"-greia, og du får låst opp de forskjellige øvelsene. Da får du tilgang til noen helt geniale "mini-spill" om du vil som trener deg i forskjellige ting som skalaer, treffe noter hvor som helt på halsen så fort som mulig, grep, blablabla. Det er da Rocksmith viser sitt potensialet.
 3. Joda, det har helt klart forbedringspotensialet. Det er ett helsikes klønete meny-system dessverre, og på konsoll går det tregere å flytte seg gjennom de forskjellige. På en god PC går det på null komma svisj, så jeg kan aldri gå tilbake til PS3 eller Xbox-versjonen nå. Ett tips: Når du skal lære deg noe nytt, bruk Leveler i Riff Repeater. Når du kommer til ett punkt at det blir for vanskelig å spille riktig i 100% tempo, bruk Accelerator og med en gang du er inne, sett opp Mastery- og Speed-settingene du vil ha, så du slipper den idiotiske greia med at den stopper på hver tone. En annen fin ting med å sette opp slik i Accelerator med en gang er at du kan finslipe det om igjen og om igjen uten at den går ut av modusen selv om du spilte alt 100% riktig, hvis du skjønner.
 4. Apropos lag i Rocksmith har jeg ikke merket noe til dette. PS3-versjonen kan lugge litt når du spiller i store haller, så jeg bruker det på en skikkelig PC. Null lag, null lugging.
 5. Ok, da skal jeg helt klart trappe ned på oljinga
 6. Man får tilbakemelding på bending visuelt, og man hører også om man bender for mye eller for lite. Tempo kan justeres i "Accelerator"-modus. Du kan øve alle typer skalaer, minor, major, pentatonisk, frygisk, dorisk, you name it. De 5 rot-formene, etc. lærer du ikke i Rocksmith, så hvis du virkelig vil lære hvordan halsen fungerer, skalaer og noter, vil jeg anbefale boka jeg nevnte.
 7. Jeg oljer annenhvert strengeskifte...blir det for mye?
 8. Spilt bare en smule lenger enn deg. Begynte også med fingerspill pga av at jeg brukte kurset til Den Nye Musikkskolen i starten. Det jeg holder mest på med nå er: - Lage musikk til tekster min gamle far har skrevet i sin tid. - Jeg vil hovedsaklig spille lead-gitar, så jeg spiller mest med plekter nå og bruker mye Rocksmith for å øve skalaer, låter og andre teknikker (Dette programmet er bare rett og slett genialt når man bruker det skikkelig). F.eks. Scale Runner, Super Ducks, etc. for å øve på ting som for seg selv er ganske kjedelige i lengden, men som Rocksmith har gjort om til "mini-spill". - Guitar Fretboard Workbook: A Complete System for Understanding the Fretboard for Acoustic Or Electric Guitar av Barrett Tagliarino for teori. Vil absolutt anbefale Rocksmith og Guitar Fretboard Workbook. Og virkelig forstå gitaren, notene og hvordan skalaer og grep er bygd opp er essensielt og personlig synes jeg den boka her har lært meg mer de første 6 sidene enn noe annet jeg har forsøkt å få inn i treskallen via andre bøker/internett. :-P Rocksmith er noe av det beste jeg har kjøpt. Jeg kjenner framgangen fra dag til dag, fordi det er morsomt å bruke. Ikke tro at Rocksmith er ett spill som mediene skal ha det til. Dette er ett verktøy for å gjøre gitar-øving mer morsomt, spesielt repetetive øvelser. Lykke til.
 9. Navnet ditt høres kjent ut. Er du en kompis av Jon Egil Ramslie?
 10. Synes Red Dragon-gitaren til de zerberus-folka var råtøff! http://www.zerberusguitars.com/html/red_dragon1.html
 11. Tenkte kanskje noen ville ha interesse av å lese denne: http://www.gamer.no/brukere/51/oysteinfurevik/artikler/123243/oysteins-gitarskule-del-1/
 12. Mye fine innlegg her, jeg fikk faktisk en stor dose spillelyst nå etter å ha lest tråden.
 13. Samme som Skoggy, hører på absolutt alt mulig, fra Enya til Korn. Alt avhenger av humøret og om låta fenger meg. Faktisk nettopp hørt på Backstreet Boys sin "Beautiful World". Synes den satt bra jeg.
 14. Ok, takk for svar, Thunder Skal google litt innspillings-software og se hva jeg får til.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.