Web Analytics
Gå til innhold

viz0id

Medlem
 • Innholdsteller

  347
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om viz0id

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan anbefale LTD! Veldig godt fornøyd med min EC-1000 Deluxe
 2. Jeg lurer på om det rett å slett er litt for mange kokker nå. Noen bør rett og slett bestemme hvordan den skal være å kjøre på. Folk har så forskjellige interesse på hva som er "pent", så noen vil misslike gitaren uansett.
 3. Ah! Litt trist at slike flotte "verk" blir plassert bort i skap, men de blir vel tatt frem med jevne gjennomrom
 4. Kanskje litt offtopic, men hvor oppbevarer du alle disse sjønnhetene dine? Du har jo en del amper og gitarer, har du et eget rom til dem? Eller har du dem i stua? Hvis det siste er riktig svar, så kommer oppfølglingsspørsmålet: Har du kjerring?
 5. Da hadde jeg enten lagt noen lapper i nye elementer i bugeracab'et, eller kjøpt et nytt cab til 5k og brukt 15k på gitar.
 6. Det som er greit med Gibson er at stort sett alle butikker har dem inne. Ta en tur, prøv forskjellige, gå frem og tilbake, og kjenn etter hvilken du synes selv er bra å spille på. Men må henge meg på Aphelion, er sykt mye fett å hente på bruktmarkedet.
 7. Jeg er enig mye som blir sagt her. LTD er knallgitarer, har en selv. Hvilken forsterker har du?
 8. Det er jo ikke bare dem som er i shoppen da, hvordan skulle jeg vite at alle som jobber der er bare innleide ubetydelige personer?
 9. Er det bare han Magne og hu der dama? Jøss..
 10. Er det mange fra godlyd som skal bort?
 11. Når du blir AxeFx frelst, kan jeg kjøpe 50wattern din for slikk og ingenting da? :>
 12. Du har ikke lest mye av det Gluke har skrevet tidligere tydeligvis.. sterke meninger. Og han rakker ikke ned på produktet, han bare sier det som det er, at det må være kjipt å sitte på en Standard eller Ultra nå som AxeFxII kommer, og prisene stuper.. Da Standard/Ultra prisene har holdt seg høye helt frem til nå.
 13. Det var vel strengt talt Gluke som startet denne tråden, nettopp p.g.a han ville fyre litt under de som sitter på en standard/ultra (vil jeg tro). At denne tråden tok helt av og ble offtopic, er jo ikke hans feil?
 14. Er jo forskjellig hva man legger i lavere volum da, men jeg synes den låter bra på lavere volum, men har lest om folk som har brukt attenuator på disse også. Er vel en smaksak. Jeg spiller ikke lavt nok til at det virker å gå utover lyden hvertfall Sorry hvis det ble litt vissvass svar men..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.