Web Analytics
Gå til innhold

razorback94

Medlem
 • Innholdsteller

  160
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om razorback94

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Folldal

Nylige profilbesøk

3 498 profilvisninger
 1. Har ikke noe som ligger åpent på nettet per nå, og har heller aldri fått gjort skikkelig opptak med hele gjengen dessverre. Tror det kan være noe av grunnen til at vi kanskje ikke har fått helt den responsen på konkurransen, synd folk her ikke får høre, mener selv det høres fett ut! Mye av reportoaret er det vi skal spille er også eksamensreportoar til sommeren, da to av oss går i tredjeklasse på musikklinja her.
 2. Hei! Bandet mitt, Ba-Dass, er med i en "Band-battle" til en lokal festival og den anledning spør jeg om hjelp her! Premien er æren av å åpne festivalen, noe som vi har utrolig lyst til. Nå er det selvsagt ingenting som sier at folk ikke kan stemme noe annet, men håper det er mulighet for at vi kan få litt drahjelp fra forumet! Vi fungerer akkurat nå som et cover-band, og spiller instrumentaler hele veien fra Rush og Dream Theater til Chick Corea. http://www.retten.no/lokale_nyheter/article6625052.ece På forhånd takk!
 3. En overdrive/boost i fornt eller rikelig med vreng og 300- 400 ms med delay ska gjør susen! Men kan også høres ut som det ikke hadde vært dumt med et rørskifte om det fortsatt er originalrør som står i ja! Eurotubes.com har en del og for veldig gode priser. Sender veldig fort også!
 4. Og da var akkurat misunnelig nok til at det dukka opp en i Posten til meg også! Brukt vel og merke Kjøpte en JP6 BFR i statene i fjor og Allen fra AVH kunne konstatere at halsen var "like a serpent;" den bøyde seg som en slange (Bøyde "feil når trussroden ble justert). Sendte bilder og senere halsen til Music Man i USA og de lagde og sendte ny! Fantastisk kundeservice, det er sikkert!
 5. Lyser slutttrinsrørene? Sjekk også om V1, røret under coveret lyser eller ikke.
 6. Om LED-lysene fortsatt oppfører seg merkelig kan du prøve dette og se om det blir bedre: http://jvmforum.com/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=2308
 7. Sjekk sikringer inni ampen om du har mulighet og om den er kjøpt ny fra butikk, så send den til dem!
 8. Den øverste er den "forenkla" versjonen ja! Du kan også spille den slik: 3 3 0 0 2 3
 9. Både Suhr og Music Man bruker Gotoh sine Floyd Rose-broer såvidt jeg vet. Har ikke brukt noen av deres gitarer med FR, men regner med at det er kvalitet når disse to velger Gotoh, framfor de andre merkene på markedet!
 10. Å heite helvete! Nice! Unnskyld at jeg spør, men hvor mye kostet det? Kan godt ta det på PM. Litt interessert i en slik en selv
 11. Må være clean boost ja. Har prøvd en TS-ish boost i loopen; resultatet var, i mangel på bedre ord, ikke meget imponerende
 12. En EQ i loopen som booster eller høyere master er vel det som skal til.
 13. Når jeg reiste Orlando-Florida-Oslo med gitar i kasse, så gikk det knirkefritt. Fikk faktisk gå før alle andre, til og med førsteklassepassasjerene!
 14. Skulle koble til gitaren og øve idag, men det eneste som kom uta av humbuckeren på Fender HM Strat'n min var et meget svakt signal. Hadde ikke noe problemer med gitaren i det hele tatt på tirsdag. Er det mulig at humbuckeren har sunget sitt siste vers? Pinglecoilene ( ) fungerer fortsatt helt fint forresten. Tillegg: Har åpnet opp og sjekket kablinga i gitaren, kan ikke se noen åpenbare feil inni her. Tillegg 2: Da løste det seg ved at jeg rett og slett bare fikla borti ledningene som gikk fra humbuckeren og til coilsplittswitchen. Kan låses!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.