Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Konnis

Medlem
 • Innholdsteller

  2 978
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Konnis vant dagen sist Mars 11 2012

Konnis hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Konnis

 • Rang
  Silverburstfunkadelic
 • Bursdag 13. sep. 1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

7 406 profilvisninger
 1. Trenger et adapter som gjør om standard DC-plugg med 5.5mm ytre diameter og 2.1mm senterplugg til 5.5 ytre diameter og 2.5mm senterplugg. Noen som vet hvor man kan få kjøpt dette enten i norske butikker eller i norske/europeiske nettbutikker? Jeg bestilte et par fra Kina men det tar jo fort godt over en måned før de ankommer.
 2. Har en Egnater Rebel 30 som trenger et nytt potmeter og en service. Noen som har noen favorittreparatører for rørforsterkere i Oslo og omegn?
 3. Det får man si! Du minnet meg på om at jeg la ut en cover av denne selv for en del år siden, viste seg at det har blitt noen views på den siden den gang! Edit: Herreminhatt, noen subscribers og
 4. Når det er snakk om FuelTank classic og daisychain; jeg brukte daisychain med vanlig 9V-adapter før jeg kjøpte min. Det fungerte ikke. Så kjøpte jeg FT Classic. Den funker klokkeklart uten støy eller noen problemer.
 5. Fueltank Classic er jo safe dersom du bare kjører 9V-pedaler og en 12V-pedal (en 12VAC og men det er vel ikke så aktuelt). Ellers ville jeg sett på PP2+ fra Voodoo Labs, eller Modtone sin strømforsyning. Noe _helt_ enkelt og billig noe er også Harley Benton sin noe å se på (thomann.de).
 6. Mener du at batteriet vil bli ødelagt selv om det er koblet en strømforsyning til pedalen? Og tar det ikke gjerne en del år før syren begynner å piple ut?
 7. De fleste pedaler er slik at batteriet kobles ut når det står et strømadapter i strømpluggen til pedalen. Dersom det er noen pedaler du pleier å fjerne og bruke alene en gang iblant (grab and go-pedaler), kan det være kjekt å la det stå et batteri i de.
 8. tror euphor henter det i dag en gang
 9. Tja, mangel på brett for øyeblikket men:
 10. Nja.. den er jo en overdriver som går fra helt clean boost til en fuzz-aktig overdrive, med diverse OD-smaker imellom. Sammen med Tiny Terroren din med litt vreng så tror jeg den låter killer. Har bare prøvd den på en shabby Marshall transeamp og en Peavey keyboardforsterker hittil, men når den boosta Metal Zonen min så ble jeg slengt inn i stonerriket. Dersom jeg finner ut at jeg ikke har behov for min kan du jo legge inn et bud på den
 11. Jepp. Røk ut til fordel for Boss PS-2 og Dano Drive. Skjønner ikke helt hvorfor, har ikke bruk for en OD til egentlig, men gøy med noe nytt Skal få lagd meg litt mindre patchekabler så greier jeg nok å presse inn en pedal til på nederste rad. Tenker da en analog delay eller noe slikt.
 12. Silver Kiss er barsk den og da Makan til "tone-enhancer", haha.
 13. Kan jo forsåvidt legge ved et bilde: Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/42472/105579.jpg Levert av: http://fiskevatn.no/foto/
 14. Skjønner. Er jo noen av DOD-boksene som er populære. Pedalbrettet mitt er litt oppløst for tiden, men når alt er solgt og mottatt kommer det til å se slik ut: Fullversjon: http://fiskevatn.no/foto/arkiv/42451/105533.jpg Levert av: http://fiskevatn.no/foto/ Hvor pedalbrettet er et ToneTrunk 55, wahpedalen er en CAE wah, tuneren er en GFS tuner og WIIO'en er en Silver Kiss. (Dårlig med pedalutvalg på www.pedalboardplanner.com) Plass til en OD og en fuzz, er lysten på en BB Preamp og en MXR Classic Fuzz eller noe.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.