Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Konnis

Medlem
 • Innholdsteller

  2 978
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Konnis vant dagen sist Mars 11 2012

Konnis hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Konnis

 • Rang
  Silverburstfunkadelic
 • Bursdag 13. sep. 1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

7 459 profilvisninger
 1. Trenger et adapter som gjør om standard DC-plugg med 5.5mm ytre diameter og 2.1mm senterplugg til 5.5 ytre diameter og 2.5mm senterplugg. Noen som vet hvor man kan få kjøpt dette enten i norske butikker eller i norske/europeiske nettbutikker? Jeg bestilte et par fra Kina men det tar jo fort godt over en måned før de ankommer.
 2. Har en Egnater Rebel 30 som trenger et nytt potmeter og en service. Noen som har noen favorittreparatører for rørforsterkere i Oslo og omegn?
 3. Heisann! Trenger et nytt plekterbrett og pickupswitchknott på en Yamaha SG jeg nettopp fikk i hus. Noen som har handlet noe slikt tidligere?
 4. Vurderer å bytte ut jacken i Ibanezen min da den er litt sliten. Har ikke målene på den akkurat nå, men den er visstnok av den lengre typen enn hva som er vanlig. Lurer derfor på om dere vet om noen greie nettsteder som selger ok gitardeler til en rimelig penge. Var innom en instrumentsjappe for en stund siden og forhørte meg, men såvidt jeg husker måtte de spesialbestille en passende jack, noe som selvsagt ville tatt ekstra tid og det hadde ikke forundret meg om sjappa hadde tatt en god slant for å fikse det og, så tenker det er like greit å gjøre det selv. Leter altså kun etter nettsider som
 5. Synes jeg dro kjensel på introen, ja.. http://tinyurl.com/d22v9d7
 6. Du fikk kontakt med Frithjof altså?
 7. Konnis

  Gratulerer

  SG2000 for 1500 grunks? Må sette Finn som startside, gitt.
 8. Nydelig gitar! Og angående 500T; jeg digger dem. Makan til futt skal du lete lenge etter. Exploreren min kan få en transistor bassforsterker til å vrenge på cleankanalen
 9. Hvis jeg skulle gjetta noe ville jeg sagt Telegraph Road, men nå begynner det å bli en god stund siden jeg lyttet til Straits.
 10. Det får man si! Du minnet meg på om at jeg la ut en cover av denne selv for en del år siden, viste seg at det har blitt noen views på den siden den gang! Edit: Herreminhatt, noen subscribers og
 11. Kom over noen små østenpedaler da jeg lette etter en Tubescreamer her i sted... Mooer Green Mile: http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=725852&artno=308306 Noen som har erfaring med disse? Virker som de stort sett får ros. Også er de jo svært billige da.
 12. Tenker jeg går for en Rebel 30! Har en på labben til en god pris, og med en tubescreamer i front skal den vel låte riktig så flott.
 13. Joda, fordeler er det jo. Problemet er jo at jeg egentlig ikke spiller gitar lenger, men ønsker å ha en god amp parat hvis interessen skulle melde seg igjen. Derfor ønsker jeg det så billig som mulig, så det ideelle hadde vært bruktmarkedet.
 14. Sjekket litt rundt og ser ut som Tubemeister 18 kan være svært aktuell. Jeg vergrer meg litt for å kjøpe nytt fra butikk, men kanskje det blir nødvendig.
 15. Thunder 30 hadde jeg lyst på før den kom, men dessverre er det ingen på bruktmarkedet! Tubemeister 18 så svært interessant ut, skal se videre på den. Og Orange OR 15.. Til den grad man kan bedømme en forsterker ut ifra en YouTube-video viser denne nettopp hvorfor Orange står meg nærmest. Synd den mangler en kanal!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.