Web Analytics
Jump to content

Loztboy


Loztboy
 Share

Recommended Posts

 • 4 months later...
 • 1 month later...

Dette har skjedd:

Jeg har i det siste gått og tenkt på om jeg skulle fått meg en footswitch til av/på FAT på min Fender Blues Junior. I går kom jeg pluttselig til å tenke på en annonse som Loztboy hadde i mai, vedrørende en selvlagd Mini Tap Tempo pedal i fyrstikkboksstørrelse. Hjemmelagd er kult og størrelsen er perfekt. Sendte avgårde en PM til Mr. Loztboy med pørsmål om denne ville funke som on/off switch. Han var usikker, og en naturlig følge er å spørre eier om hvordan ampen hans fungerer. Han skjønte nok tidlig i korrespondansen at det var lite hjelp i meg. Sorry Loztboy. Han tok da saken i egne hender, og sjekka dette ut for meg. Seinere på dagen fikk jeg PM om at han har sjekka opp, og hadde bestemt seg for å bygge om pedalen. I dag tidlig fikk jeg ny PM med et spørsmål om jeg kunne teste en ting for han. Den var godt beskrevet, så dette klarte jeg. Noen timer seinere fikk jeg ny PM om at pedalen var bygd om og sendt. Jeg fikk i tillegg en retur deal. Funker det ikke, send tilbake.

Dette er imponerende. Om med tanke på prisen, sitter nok mannen igjen med utrolig liten fortjeneste. Samme pris før som etter ombyggning. Takk Loztboy.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 5 months later...
 • 4 months later...
 • 4 months later...
 • 9 months later...

Loztboy hadde en pedal til salgs som jeg var veldig interessert i, men jeg hadde ikke penger på det tidspunktet så jeg spurte om han kunne holde den av til meg til jeg får lønn i slutten av måneden. Det gjorde han, og mere enn det skal jeg si dere!

Han sendte meg pedalen som brevpost (godt innpakket), lenge før han i det hele tatt har mottatt betaling! Pedalen er dønn strøken og alt originalt følger med! Jeg har fortsatt ikke betalt i det jeg skriver denne feedbacken, men det er det første jeg skal gjøre når jeg får lønna mi!

Kjempe handel! Anbefales på det sterkeste!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...
 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.