Gå til innhold
 • Bli medlem

Grohl

Medlem
 • Innholdsteller

  1 207
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

36 Excellent

Om Grohl

 • Rang
  Aparte

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

5 118 profilvisninger
 1. Ser ut som jeg er i mål med lydkort.
 2. Lydkort av mindre størrelse f.eks. Irig pro. Midi, gitar og ipad må støttes. Midi-keyboard med 49/61 tangenter. Må være en form for veide tangenter. Pluss om det er litt ekstra knapper.
 3. Kjøpte gitar og var svært tålmodig med meg! Tommel opp.
 4. Mange andre merker fikser stoner like bra eller bedre enn marshall.
 5. Ser du ikke vil ha komboer, men foreslår likevel Rectoverben på finn: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=81330592
 6. Grohl

  Grohl

 7. Jeg fikk ikke litt lyst engang.
 8. Klart jeg ser sammenhengen mellom gitar og fiolin, men det manglet et poeng - annet enn å rakke ned på et forum (og dens medlemmer) du selv har blitt medlem av. Tidligere i tråden har du, som du selv poengterer (pass på at ikke spørsmålstegntasten går i stykker), lagt fram hva du mener er vintage. Meg kan du gjerne putte i hvilken bås du vil - det betyr ikke så mye. Antakelig er du eldre enn de fleste her og bør oppføre deg deretter.
 9. Skjønner selvsagt at du er ute etter å provosere, men hva er poenget ditt egentlig? Tråden handler om forskjellen på vintage vs. eldre gitarer. Fioliner kan du ta i ei annen tråd eller på et fiolinforum kanskje?
 10. Pedaldemoene som et par av forumittene holder på med bør jo ha en fast spalteplass.
 11. Studiologic har et par varianter. MP113 og MP117. Billigere, men sikkert ikke like holdbare. http://www.gear4music.no/no/Keyboard-and-pianoer/Studiologic-MP-113-Midi-Bass-Pedal/10IX Blir fortsatt dyrt om man skal ha en Minitaur i tillegg, men det er vel såpass det koster. EDIT: Ellers har Nord og Hammond alternativer. EDIT2: http://www.thomann.de/gb/solton_k8_bass_pedal.htm#bewertung
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.