Gå til innhold
 • Bli medlem

Grohl

Medlem
 • Innholdsteller

  1 207
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

36 Excellent

Om Grohl

 • Rang
  Aparte

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

5 107 profilvisninger
 1. Kjøpte gitar og var svært tålmodig med meg! Tommel opp.
 2. Mange andre merker fikser stoner like bra eller bedre enn marshall.
 3. Ser du ikke vil ha komboer, men foreslår likevel Rectoverben på finn: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=81330592
 4. Grohl

  Grohl

 5. Jeg fikk ikke litt lyst engang.
 6. Klart jeg ser sammenhengen mellom gitar og fiolin, men det manglet et poeng - annet enn å rakke ned på et forum (og dens medlemmer) du selv har blitt medlem av. Tidligere i tråden har du, som du selv poengterer (pass på at ikke spørsmålstegntasten går i stykker), lagt fram hva du mener er vintage. Meg kan du gjerne putte i hvilken bås du vil - det betyr ikke så mye. Antakelig er du eldre enn de fleste her og bør oppføre deg deretter.
 7. Skjønner selvsagt at du er ute etter å provosere, men hva er poenget ditt egentlig? Tråden handler om forskjellen på vintage vs. eldre gitarer. Fioliner kan du ta i ei annen tråd eller på et fiolinforum kanskje?
 8. Pedaldemoene som et par av forumittene holder på med bør jo ha en fast spalteplass.
 9. Studiologic har et par varianter. MP113 og MP117. Billigere, men sikkert ikke like holdbare. http://www.gear4music.no/no/Keyboard-and-pianoer/Studiologic-MP-113-Midi-Bass-Pedal/10IX Blir fortsatt dyrt om man skal ha en Minitaur i tillegg, men det er vel såpass det koster. EDIT: Ellers har Nord og Hammond alternativer. EDIT2: http://www.thomann.de/gb/solton_k8_bass_pedal.htm#bewertung
 10. Har hørt noen tubevideoer av den Korgen. Vet ikke om jeg digga den akkurat. Ellers er de tangentene til Roland midt i blinken bortsett fra prisen.
 11. Marshalls garanti er irrelevant i denne sammenhengen. Du har reklamsjonsrett etter forbrukerkjøpsloven også mot private kjøp. Har du kvitteringen hadde jeg henvendt meg til butikken direkte. Er det et problem med et rør er jo dette en easyfiks for enhver butikk. Er en på forumet som kan mye lovrett - husker ikke navnet, men du finner ham nok ved et par søk. Han kan sikkert utdype mer nøyaktig hvilke rettigheter du har.
 12. Mulig Evenstad har garanti (som skal være noe utover reklamasjonsretten), men dette er en reklamasjon da en amp er ment å vare i minst 5 år. Reklamasjonsretten er enten 2 eller 5 år. Dette står det mye om på nettet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.