Gå til innhold

Grohl

Medlem
 • Innholdsteller

  1 216
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

40 Excellent

Om Grohl

 • Rang
  Aparte

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

5 151 profilvisninger
 1. Kjøpte denne på finn for noen uker siden. Fungerer helt topp med eldre ipad air for min del, men har bare fått testet den én gang. Plug and play. Jeg har ikke strømadapter.
 2. Tviler på at prisen er realistisk. https://reverb.com/price-guide?q=ibanez+les+paul+recording
 3. Er det en sånn en mon tro? https://shop.guitarpoint.de/en/Gibson/1972-Gibson-Les-Paul-Recording-Natural
 4. Eier har da kjøpt opp dette forumet. Hva forventer han, egentlig? Han har gjort en betydelig innsats med oppgraderinger de siste par årene, men dette blir på grensa til barnslig.
 5. FZ-2 er jo awesome! Instant Electric Wizard. Edit: så ikke side 2 før jeg svarte 😐
 6. Spennende, men 1400 dollars...
 7. Absolutt og takk! Jeg forsøker å følge med, men er seint ute på noe og uflaks med selgere på annet. Har laga til et autosøk nå. Keystation er ikke aktuelt da det ser ut til at man får flere funksjoner til omtrent samme pris på andre varianter.
 8. Var visst ikke i mål med tangentbrett likevel. Alt fra 25 til 49 tangenter er interessant. Helst noen semiveide varianter, men kom med forslag.
 9. Håper du la merke til spørsmålstegnet?
 10. Mulig jeg er idiot, men må et forum koste særlig med penger å drifte? Forstår at noen må gjøre noe med en eller annen dugnadsånd, men det finnes da utallige forum som er gratis å delta på.
 11. Med påkrevd betaling for innhold tipper jeg forumet kommer til å dø, dessverre. For min egen del så syns jeg det er stas å gå innom en gang iblant å sjekke ut poster og diskusjoner. Å betale for dette er ikke "verdt" det.
 12. Ser ut som jeg er i mål med lydkort.
 13. Lydkort av mindre størrelse f.eks. Irig pro. Midi, gitar og ipad må støttes. Midi-keyboard med 49/61 tangenter. Må være en form for veide tangenter. Pluss om det er litt ekstra knapper.
 14. Kjøpte gitar og var svært tålmodig med meg! Tommel opp.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.