Web Analytics
Jump to content

Teppe

Medlem
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Teppe last won the day on March 26 2013

Teppe had the most liked content!

About Teppe

 • Birthday 08/08/1991

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Molde, Møre og Romsdal
 • Interests
  Lyd/Studio/PA, komponering, musikk teknologi.

Recent Profile Visitors

3,028 profile views

Teppe's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

13

Reputation

 1. Teppe

  Teppe [28.07.14]

  Takk for det! Finishen som ikke går helt i kantene kalles Teardrop, de som går helt ut til kanten kalles Rimburst. Teardrop er helt klart fetest
 2. Flytta inn i ny leilighet hvor jeg har fått eget rom for studio! Akustikk plater er på vei og nye monitorer blir det neste Har også verdens mest ustemte piano stående lengre bak i rommet.
 3. Teppe

  Teppe [28.07.14]

  Oppdatert. Bildene er dessverre ikke av ypperste kvalitet men..
 4. Pottene målte 500k, bytta til 250k. Tenkte det fantes noe bedre enn stock pickupene der ute, derfor bytta jeg. Ble ganske skuffa over lyden først siden den var så sinnssykt bright i forhold til før jeg bytta, men tenkte at det var noe som ikke stemte. Uansett, øynene mine er fornøyde nå
 5. Bytta pots, nå spiller den som en drøm
 6. Å skru ned diskanten på ampen hjelper forsåvidt, men gitaren i seg selv høres spinkel ut og har ikke den fete strat lyden den hadde før det ble bytta pickups. Straten til kompisen min høres betraktelig mye bedre ut gjennom akkurat samme amp med samme innstillingene. Jeg har en mistanke om at det kan være 500k pots i gitaren, skal få sjekka det. Bridge har allerede tonepot.
 7. Har en Fender MIJ Strat som jeg leverte inn til en teknikker for å få bytta pickups for en stund siden, et sett Bare Knuckle Mother's Milk. Helt siden jeg fikk den tilbake så har det plaga meg at den høres sinnssykt "bright" ut. Det gjelder alle pickup konfigurasjonene. Jeg har null peiling når det kommer til gitar elektronikk men det som slår meg er at det kan være et potmeter som har enten for høy eller lav resistans? Det sto forsåvidt en humbucker i bridge før det ble bytta til SSS konfigurasjon. Har også hørt at det kan være noe med at bridge pickupen er kobla til tone bryteren eller noe slikt.
 8. Solgte en gitar til Espen. Gikk helt uten problemer, enkelt og greit Anbefales!
 9. Egentlig ikke nei. Hvis det viser seg at den har en negativ effekt på tonen så blir den nok byttet ut.
 10. Har ikke fått med meg at LPC'er ble produsert med Tim Shaw pickups, men det kan jo godt hende de faktisk er originale. Står jo på dem at de ble lagd i 82 også. Skader jo ikke å prøve Takk skal du ha!
 11. Jammer Tool så det suser akkurat nå Eneste negative jeg har å si om gitaren er at den kanskje høres litt tynn ut i bridge, noe som flere andre med disse pickupene har nevnt.
 12. Fikk endelig denne idag! Sto mellom å kjøpe meg en PRS Custom 24 eller denne.. Gibson Les Paul Custom Silverburst fra 1982 med Tim Shaw pickups, original TP6 tailpiece og originale Speed Winder tunere. Lyden imponerer meg voldsomt, takket være Tim Shaw pickupene vil jeg tro. Veldig definert lyd og sustain i bøtter og spann. Spesielt neck pickupen er helt himmelsk. Halsen er veldig komfortabel og er tilnærmet strøken. Noe fretwear er det men ikke voldsomt. Oversadelen ser ut som er laget i metall? Ellers har den noen merker her og der og lakken har sprukket spesielt på headstocken, som er ganske vanlig for en silverburst så vidt jeg vet. Syns bare dette gir den sjel jeg Den er i veldig fin stand i forhold til alder og med tanke på at alt er originalt vil jeg tro bortsett fra pickupene. Har kost meg i noen timer med denne nå og er veldig fornøyd med den! Skal prøve å få noe lydklipp av den ut iløpet av uka Bildene er ikke tatt av meg men av selgeren, bortsett fra det siste. Mitt mobilkamera vil bare gjøre skam ut av gitaren.
 13. Kjøpte en pedal av ham. Førte over penger og pedalen var her 2 dager etterpå! Utmerket handel!
 14. Kjøpte et par pedaler av han. Kjempefin handel. Pedalene var veldig godt pakket og i beskrevet tilstand Anbefales!
 15. Kjøpte en gitar av Erlend. Gitaren ble sendt dagen etter jeg førte over pengene og var godt sikret i kassa! Også god kommunikasjon fra hans side under hele handelen Anbefales!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.