Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

husby

Medlem
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om husby

husby's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen på forumet som kan installere Keeley-mod på en Boss MT-2 Metal Zone? Som i at: jeg sender den til deg, betaler deg, og får tilbake en ferdig moddet pedal?
  2. Har hatt noe kontakt med den karen der, og han er seriøs. Men vær obs på at han lager stæsjet på bestilling, så det tar fort 3-4 uker før du har noe i hendene. Han er også passe strict på fortollingsangivelse, og skriver full verdi på pakken. Du greier neppe overtale han til noe annet.
  3. Jeg har kjørt Wimp og Spotify Premium opp mot hverandre en god stund, og har nå avsluttet Spotify abonementet. Wimp har bedre søk Wimp har mer norsk Wimp har generelt mer av det gode Wimp har færre irrelevante søk (karaoke o.l.) Wimp har et langt mer behagelig interface Det eneste Spotify vinner på i min bok er den mer utbredte spillelistedelingen. Men alle har jo best musikksmak selv, så det har egentlig fint lite å si
  4. Ikke selg! Strat går for under 10 laken nå. Dårlig butikk å selge brukt. Skift ut pickupene og gi den et friskt pust.
  5. Babicz identity er sykt mye gitar for pengene. Jeg var i markedet for Martin eller Taylor, og endte opp med Babicz. Gibson føles billig i forhold, Martin for tam, Taylor 3-serie rocker, men koster adskillig mer.
  6. Ibanez sine rimelige kassegitarer har alltid imponert meg, spesielt når en sammenlikner med andre i samme prisklasse. Jeg er ikke oppdatert på modellene, men jeg lover deg at hvis du legger 2500-3000 i en Ibanez dreadnought/western kan du ikke bli misfornøyd. Prøvde en til 2200 en gang, den låt langt bedre enn alle 3000 kroners gitarene i butikken.
  7. Kjøpte en stompbox. Veldig smooth handel, Loztboy er til å stole på
  8. Noen som har bra forslag til alternative pickups å sette i en mex strat? Erfaringer? Ønsker varm/feit strat-lyd, skal helst ikke låte glam metal.
  9. Jeg har ingen modeller å liste opp, men Ibanez sine akustiske i lav prisklasse har det med å imponere. Anbefaler egentlig at du tar turen til ei sjappe og prøver deg frem. Prøv å finne en gitar uten elektronikk (hvis ikke du vet at du MÅ ha det). Ofte mer for penga uten
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.