Web Analytics
Jump to content

Pro Guitar Shop


Roger Wilco
 Share

Recommended Posts

Sletter ikke denne, men bruker den for å minne medlemmer om for eksempel-

" 3: Ikke post poster eller tråder som kun tjener til å øke antallet poster du har på forumet. Tenk gjennom hva du har skrevet før du poster en post. "

Denne posten er et brudd på regelen. Vi ønsker ikke "+1-poster".

Det er ikke meningen å henge ut posteren, dette er kun et tilfeldig eksempel. Denne posten er moderering, og skal slik sett ikke kommenteres. Reaksjoner på moderering tas på PM.

Link to comment
Share on other sites

Har veldig god erfaring med proguitarshop :)

I fjor sommer bestilte jeg Xotic BB Preamp og RC Booster. Det skjedde et eller annet feil med bestillingen, så jeg la den på en måte inn to ganger, men kontoen min ble bare belastet én gang. Allikevel fikk jeg dobbelt opp, så jeg fikk pedalene x2. Når jeg i tillegg slapp å betale noe som helst mva da jeg hentet dem på posten, endte det hele opp med at jeg gikk i overskudd etter å ha solgt to pedaler igjen. Pluss at jeg faktisk satt igjen med to pedaler selv.

Så jeg gjentok bedriften nå i sommer, og bestilte en Fender American Standard Telecaster pluss et par pedaler. Fikk riktignok ikke dobbelt opp denne gangen, men slapp av en eller annen grunn å betale mva igjen. De har det tydeligvis travelt på tollvesenet.

Link to comment
Share on other sites

Håper pedalene de selger ikke får gitaren til å høres like sur ut som i videoene deres...

Sant, men han bruker i hvert fall ikke halve videoen på få fortelle om og om igjen hva pedalen skal gjøre, slik en del andre demonstratører gjør.

Ellers tusen takk for gode svar. Dette høres jo meget lovende ut. Jeg går og lurer på å bestille meg en Malekko Ekko616. Selv om det hadde vært moro med en 919 også. Tap tempo kan være kjekt.

Link to comment
Share on other sites

Har også tenkt på den nye malekkoen.. Trenger en analog delay som passer bra til lange spacete soloer og med deilig analog oscillering :)

Ja, denne ligger foreløbig på toppen av delaylisten min. Det er bare så synd at man ikke vet når Ekko919 kommer ut. Lengre delaytid, tonekontroll og tap tempo. *sikle*

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jeg bestilte noen pedaler fra dem i august.

Pedalene ble sendt på dagen og var kommet frem før det var gått en uke.

Anbefales! Liker også demovideone de gjør.

To tomler opp!

Trenger man noen form for ekstra adapter eller noe med tanke på at pedalene er produsert i USA? Eller funker de med helt vanlig 9v strømforsyning?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.