Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

markuska

Medlem
 • Innholdsteller

  512
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om markuska

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Tromsø
 1. Denne har jeg også, storfornøyd med den. Sammenlignet denne med Boss RV-5 og Bossen hørtes tørr og kjedelig ut i forhold.
 2. Har en Keeley TS9 plus mod som jeg synes funker bra til dette, altså, rørlyden + litt mer crunch evt dist Fikk ihvertfall instant iommi-lyd (aktså 60-70talls) når du kjører den på en forsterker som allerede har litt rørvreng. tenker en RAT blir iallefall litt vel ekstrem for sabbath.
 3. Har også tenkt på den nye malekkoen.. Trenger en analog delay som passer bra til lange spacete soloer og med deilig analog oscillering
 4. Kjempeflink gitarist, imponerende, men musikken er litt for "cheesy pornofilm-soundtrack"-aktig for min del.
 5. Kyuss er en av mine alltime favourites Har welcome to sky valley på vinyl, etter min mening er det den beste plata.
 6. Akkurat det jeg ikke har! Tror jeg heller satser på å komme i den spalten en gang snart selv med mindre det er ett shredde-fiksert fjortissblad.
 7. ah ok, trodde det var en slags "fyll inn gjør-det-selv", hadde vært kult
 8. nikolaiF, hvor ordner du en sånn oversikt?
 9. Lyd kan man sjekke ut til en viss grad på youtube, synes den høres bra ut. Vil tro at en slik forsterker legger ett godt grunnlag for videre pedaler og effekter, min Blackheart elsker pedaler/effekt ihvertfall, det samme gjør jeg Uansett spiller jeg ikke så mye highgain-metal, så kanskje andre har bedre forslag. Blackstar SER konge ut det også
 10. Har ikke erfaring med BH5, men har en BH1H med 12" kab, herlig amp for hjemmebruk. Hadde ikke nølt med å kjøpt en BH5 hvis jeg hadde trengt en forsterker i det segmentet. Kjøpte en 100w MG-Marshall som min første amp fordi jeg "måtte" ha en amp som holdt følge med en trommis. Brukte den så og si bare på gutterommet siden alle øvingslokalene vi var innom hadde store amper tilgjengelig, og da kunne jeg heller ha kjøpt en billigere og bedre liten rør-amp for hjemmebruk. Likevel, hvis du ikke har utstyrte lokaler tilgjengelig bør du vurdere å kjøpe en amp som spiller litt høyere. Regner med BH5 sp
 11. Har en Digitech Hardwire RV-7 som jeg er meget fornøyd med, sjekk den ut
 12. Fikk inn det som hørtes ut som en demon på min engang på en sen øvingsaften, det var helt bisarr! Altså, har opplevd å få inn radio på den før, men ikke noe slikt. Kryptisk språk med masse hyling og gurgling og rare lyder, skremte vettet av oss! Helt psycho greier. Synd jeg ikke fikk tatt det opp. Kanskje jeg plukket opp et poltergeist i rommet. Savner FFen litt Ellers har jeg dame og trenger ikke FF.
 13. Les paulen min er stemt i C, skiftet akkurat til 12-52 (tror det er 52 tykkest). Vet ikke enda om jeg er fornøyd med nystrengene, funker jo som bare det til riffing men synes jeg mistet litt klarhet i soloene på de 3 lyseste strengene. Kanskje bare en vanesak, kan jo uansett bytte hvis jeg aldri blir å like dem.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.