Web Analytics
Jump to content

Ataxia

Medlem
 • Posts

  2,810
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Ataxia last won the day on April 24 2016

Ataxia had the most liked content!

About Ataxia

 • Birthday 01/07/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/namimusic

Profile Information

 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

7,973 profile views

Ataxia's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

380

Reputation

 1. Fortin lagde en cleanboost-pedal(33) som kan bytte kanal på ampen på samme switch som en slår på pedalen. Mulig det går an å modde om vrengpedal din til å gjøre noe lignende, evnt bygge en bypass-looper som og har kanal switch på samme bryter?
 2. Fin Rat-mod er Reutz-modden(google it). Gir deg mer og tightere bunn.
 3. Bruke du de sammen eller hver for seg? Mye fett der forresten.
 4. En gentleman er en som kan spille trekkspill, men som ikke gjør det?
 5. Fikk en Zoom GFX4 til jul når jeg var 12(2001). Ønsket meg egentlig en Behringer V-Amp, da jeg hadde en reklamebrosjyre for den liggende jeg hadde tatt med fra lokale sjappa, men han på butikken mente Zoomen var mye bedre. Brukte iallefall den(sammen med Squier Affinity Strat og Peavey Rage 158) som hovedkilde for gitarlyd fram til jeg konfirmerte meg(2004). Da ble det innkjøp av Marshall VS100 og en Marshall kompressor(!?). Grunnen til at en 15-åring kjøper kompressor som første stompbox var at jeg trodde det var det samme som en booster, noe jeg kunne slå på når det var tid for gitarsolo. Ble jo bittelitt boost, men noe knall booster var det nå ikke. ?
 6. Har nå 10 pedaler på brettet (en av de har dog 3 kretser i samme chassis), men har tidligere hatt større og mindre brett, men aldri switcher. Selv er jeg satans god til å skru pedaler av og på kjapt. Men som regel er det gjerne bare 1 pedal om gangen som skal trykkes på. Men når du skal slå AV tremolo og reverb og PÅ med fuzz og oktavpedal når refrenget starter så får du virkelig vist fram Fred Astaire-skillsa.
 7. Ser noenlunde slik ut for tiden: Hender jeg putter en volumpedal før brettet og looper(Boomerang III) etter brettet. Blir sikkert noen endringer snart.
 8. Tar du med kommoden når du skal spille live? Er det en Verbzilla jeg ser bak der? Fin pedal, min første reverb. Føler den har blitt litt glemt de siste årene, i jungelen av reverb-pedaler som er på markedet nå.
 9. Billige pedaler jeg vil anbefale: Mooer: Black Secret - knall Rat-klone. Yellow Comp - Fin subtil compressor. Har en på brettet selv. Hustle Drive - OCD-klone. Aldri prøvd orginalen, men Mooeren er en brukbar Marshall-på-boks pedal. Trelicopter - Brukbar tremolo. Min hadde dog tydelig volumdrop når "depth"-knotten var over kl 13. Danelectro: CC Transparent Overdrive - Timmy-klone. CC Drive - Enda en OCD-klone. Hissigere enn Mooer. Hadde to av denne på brettet for noen år siden. Et annet tips er jo å bygge selv om en kan bruke en loddebolt. Mange gode og rimelige kits der ute. Har selv bygget flere fra Fuzzdog.
 10. Som CF sier, kabinett uten, eller med mulighet for å skru av, horn. Ellers har jeg lite peiling. Kanskje du kan prøve å finne ut hvilke elementer som sitter i kabinettet du brukte i studio?
 11. Bytte til EBS sine patchkabler.
 12. Jeg er rimelig sikker på at jeg kan gjøre dette med min Eventide Pitchfactor, men den er kanskje litt overkill til kun denne effekten. Gjør dog alt mulig annet sykt bra også da. Ellers har vel EHX Pitch Fork momentary-modus, men ikke EQ/Filter. POG2 tror jeg har filter, men ikke momentary.
 13. Topp! Får sjekke litt hva det kommer til å koste meg. Hvis det blir dyrere enn det smaker, så gjør jeg den heller bare om til 112-kabinett og gir bort forsterkerdelen til en skrotnisse.
 14. Så da må jeg få loddet ut alle elektrolyttkondisene og få målt verdien på de? Tusen takk for hjelpen forresten! Uansett om jeg får fikset den eller ikke. Men det som fikk min oppmerksomhet etter jeg åpnet forsterkeren er høytaleren: Minner meg om en eldre Electro Voice-høytaler. Svære magnet, tung(litt over 8 kg) og kabelfestepatenten. Noen som vet hva det kan være?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.