Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Ataxia

Medlem
 • Innholdsteller

  2 810
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Ataxia vant dagen sist April 24 2016

Ataxia hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

380 Excellent

Om Ataxia

 • Rang
  shoegazer
 • Bursdag 07. jan. 1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/namimusic

Profile Information

 • Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

7 891 profilvisninger
 1. Fortin lagde en cleanboost-pedal(33) som kan bytte kanal på ampen på samme switch som en slår på pedalen. Mulig det går an å modde om vrengpedal din til å gjøre noe lignende, evnt bygge en bypass-looper som og har kanal switch på samme bryter?
 2. Fin Rat-mod er Reutz-modden(google it). Gir deg mer og tightere bunn.
 3. Bruke du de sammen eller hver for seg? Mye fett der forresten.
 4. En gentleman er en som kan spille trekkspill, men som ikke gjør det?
 5. Fikk en Zoom GFX4 til jul når jeg var 12(2001). Ønsket meg egentlig en Behringer V-Amp, da jeg hadde en reklamebrosjyre for den liggende jeg hadde tatt med fra lokale sjappa, men han på butikken mente Zoomen var mye bedre. Brukte iallefall den(sammen med Squier Affinity Strat og Peavey Rage 158) som hovedkilde for gitarlyd fram til jeg konfirmerte meg(2004). Da ble det innkjøp av Marshall VS100 og en Marshall kompressor(!?). Grunnen til at en 15-åring kjøper kompressor som første stompbox var at jeg trodde det var det samme som en booster, noe jeg kunne slå på når det var tid for gitarsolo. B
 6. Har nå 10 pedaler på brettet (en av de har dog 3 kretser i samme chassis), men har tidligere hatt større og mindre brett, men aldri switcher. Selv er jeg satans god til å skru pedaler av og på kjapt. Men som regel er det gjerne bare 1 pedal om gangen som skal trykkes på. Men når du skal slå AV tremolo og reverb og PÅ med fuzz og oktavpedal når refrenget starter så får du virkelig vist fram Fred Astaire-skillsa.
 7. Ser noenlunde slik ut for tiden: Hender jeg putter en volumpedal før brettet og looper(Boomerang III) etter brettet. Blir sikkert noen endringer snart.
 8. Tar du med kommoden når du skal spille live? Er det en Verbzilla jeg ser bak der? Fin pedal, min første reverb. Føler den har blitt litt glemt de siste årene, i jungelen av reverb-pedaler som er på markedet nå.
 9. To av disse har vært innom tråden før tror jeg, men skader vel ikke med gjensyn:
 10. Trodde de trengte ca 200. Rart at det ikke funker.
 11. Hvilken utgang bruker du til Holy Grail da? De som bare gir 100mA eller en av de som gir 250mA? Husker ikke om det skjedde med Holy Grail, men har hatt flere, digitale, pedaler som plutselig slår seg av når de får for lite "juice" fra strømforsyning. Har selv brukt vanlig Holy Grail med PP2+ uten problemer, og har brukt Nanoen med diverse strømforsyninger uten problemer, sålenge den får nok strøm.
 12. Signalkjede: Eventide Pitchfactor(pre) Pladask Elektrisk Aux-switch Moog MF-102 Ring Mod Boss TU-2 Tuner Mad Professor SHOD ZVex Distortron Fjord Fuzz Octave Fuzz(tone machine basert, sykt mye output) BAT Pharaoh Industrialectric RM-1n Eventide Pitchfactor(post) Fjord Fuzz Delay+Tremolo Pladask Elektrisk Ekko
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.