Web Analytics
Jump to content

Ny billig gitar


mr_pj
 Share

Recommended Posts

Hei,

Jeg har tenkt å kjøpe meg en ekstra gitar (min 5. gitar) og hadde god erfaring med en epiphone les paul før i tiden da jeg opptredte mye med den (god tuningstabilitet).

Hvordan er denne gitaren? https://www.gitarbutikken.com/index.php?sho...visprodukt=1116 eller ibanez gitarene

https://www.gitarbutikken.com/index.php?var...=1&expand=1

Jeg er spesielt opptatt av at gitaren holder tuninga lenge og har grei lyd til bruk av innspilling av demolåter (lager selv på pc'en til privat bruk). Intonasjonen er jo noe man kan fikse litt selv så det er vel ikke så farlig...

Evt. andre billige gitarer dere kan anbefale til under 5000 kr?

Ser etter gitarer uten tremolo, ettersom jeg har dårlig erfaring av billige-tremolo løsninger (floyd rose kopier o.l.)...

Link to comment
Share on other sites

Kjøp deg en Tele.. en ny/brukt mex eller USA modell eller den nye Baja mex modellen. Har du en Tele og en LP har du to gitarer som lydmessig dekker det meste av Fender/Gibbo land. En annen idé er jo å kikke på en halvakustisk epi f.eks.

Link to comment
Share on other sites

Du kan jo også ta en titt på Reverend-gitarene hos Vintagegitar. Det ligger også en Reverend på finn.no: finn.no - reverend, men da snakker vi P90-pickups, og du er kanskje ute etter humbuckere.

Ellers er det som tidligere nevnt en del helt OK bruktgitarer i denne prisklassen. Folk selger gjerne fordi de skal ha seg en dyrere gitar, eller fordi de ikke spiller så mye. Det er fullt mulig å gjøre noen gode kupp ^_^

Link to comment
Share on other sites

musikkweb er ok, ja.

Fordelen med bruktmarkedet her på forumet er at folk er veldig ærlige i beskrivelsen av utstyret. I tillegg vil jeg anta at gitarene her som regel er rimelig greit justert, ettersom de som henger rundt på dette forumet er over gjennomsnittet interesserte i gitarer.

Edited by fuzz-mullah
Link to comment
Share on other sites

Epipiphone Explorer Korina!

Testa en akkurat nå, og den var faenmeg den beste gitaren jeg har spilt på til prisen!

+1

Hadde nesten glemt den, for det er en stund siden jeg har spilt på den (3 mnd), men det er en sinnsykt lettspillt, god og allsidig gitar. :)

Mye for pengene!

Link to comment
Share on other sites

Gibson Explorer!

Neida, haha. Men hva med en Agile Les Paul-modell? Får gode kritikker overalt, og mesteparten av de jeg har kommet over på div. fora (mylespaul.com, ultimate guitar, harmony central osv) foretrekker de over Epiphone Les Paul. Selv GAS'er jeg helt ekstremt etter en silverburst LP, og Agile sine silverburster virker veldig greie for prisen.

De koster fra 200-400$ nye fra www.rondomusic.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.