Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Morten Larsen

Medlem
 • Innholdsteller

  1 414
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Morten Larsen vant dagen sist Februar 7 2013

Morten Larsen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

23 Excellent

Om Morten Larsen

 • Rang
  Propagandaminister
 • Bursdag Oktober 11

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.backstagemusikk.no

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Oslo
 • Interesser
  Propagandaminister for Backstage Musikk. ;)

Nylige profilbesøk

6 944 profilvisninger
 1. 225kr for hele systemet og 147kr for refilll er vel på USA-nivå når man tar med frakt og alle utgifter, er det ikke det?
 2. Min erfaring er at spring reverb og rør øker sansynligheten for transportskader. Kombinasjonen litt skjørere komponenter og høyere egenvekt gjør at det ikke krever like mishandling. Selv hvis man ser for seg at komponentene er akkurat like holdbare vil de fortsatt bli oftere skadet fordi vekten er betydelig høyere på tradisjonelle rørforsterkere kontra en sammenlignbar transistor. Da blir det heftigere impact. Men som nevnt av Audun: Det tåler jo fortsatt en trøkk.
 3. Jeg synes spellemannsprisen har stor verdi. Støtter opp om det meste som bidrar positivt til å belønne seriøse musikere og hjelpe dem videre i karrieren. Hadde det vært snakk om bidrag gjennom karrieren ville knappen min vært på Kaizers, men for året som var er det nok farmers marker jeg holder med...
 4. Tenkte siden jeg ikke har svart i denne tråden kan jeg nevne at kunden har fått tilbakemelding og tilbud om gratis setup og justering på Les Paulen sin resten av livet som kompensasjon... Lønner seg å klage hvis man ikke er 100% fornøyd. Vi vil jo ha fornøyde kunder! Hyggelig å høre. :-) Takk for handelen Godt du var fornøyd og at prisen passet deg bra. På de aller fleste produkter fra Akai, Fender, Gibson, Martin, Taylor, Vox, Marshall etc ligger vi på nivå med de rimeligste i landet. Og gjør vi ikke det så skal vi klare å matche dem... :-) Bare hyggelig! Da er det bare å spille i v
 5. Nei, det tror jeg ikke. Jeg er håpløs på begge deler, og mange jeg kjenner er vanvittig dyktige på begge deler. Tror snarere det er en korrelasjon mellom de to. Musikalitet, rytmikk og øving er viktige fellesfaktorer. Men det er nå min mening...
 6. Disclaimer: Jeg er medeier og driver Backstage Musikk og må derfor regnes som delvis upartisk i sammenligninger som dette. Allikvel prøver jeg å holde meg nogenlunde nøytral, og ang akustisk gitar er vi forhandler av Taylor, Martin, Gibson Guild, Yamaha, Furch, Seagull og de fleste store merkene, så jeg har ingen økonomiske interesser av å anbefale enkelte av disse merkene fremfor de andre. Her kommer nok en oppdatering på sammenligningen mellom Taylor og Martin (har også skrevet litt Guild, Furch og Gibson men det kommer når jeg har skrevet det ferdig). Tar først litt generell informasjon
 7. Du har ikke nevnt noe om omfanget her. Driver du med opptak av akustiske kilder eller mye programmering? Vi selger mange lydkort årlig, og har flere hundre hi hjelper mer oppsett av maskiner. Under 1% av maskiner som kommer innom oss er for svake til å drive et typisk 10-spors hjemmestudio med 3 stereo VST-striper og 4 mono-spor. Selv det dobbelte er stort sett barnemat for en rimelig laptop rett fra hylla. Folk kjøper studiomaskiner til 15-20.000kr og høyttalere til 8, men bruker 2000kr på lydkortet (inkl convertere, presamper etc. Du får jo for all del ok lydkort til en billig penge, men p
 8. Hvor bor du? Hvis det er i Oslo-området kan vi møtes og jeg kan antageligvis fikse det for deg, men det kan bokstavlig talt være 100 grunner til problemene dine. ;-) Steinberg har forøvrig et eget forum, samt at du kan ta kontakt med en Emil Hansson hos Steinberg på support@stsupport.eu så hjelper han deg (forutsatt at du har kjøpt Cubase lovlig selvfølgelig)
 9. En ny tank er på lager hos Fender (sjekket nå) og bør koste deg ca 250kr (det er vår pris ihvertfall). Om den bør tåle det kommer an på om den har vært utsatt for noe kjipt eller blitt behandlet pent. ;-) Edit: produktnummer hos Fender er 002-8055-000 hvis du skal bestille en ny fra et annet sted.
 10. Høres veldig ut som fukt, ja. Eneste måten det er dekket av reklamasjonsrett er hvis du ikke ble informert om at luftfukting var nødvendig. Kjøp deg en solid luftfukter og håp på det beste. I mellomtiden kan du justere stolen (evt halsen avhengig av hva som er galt) for å slippe de verste symptomene. Husk å justere tilbake når fuktigheten har blitt bedre.
 11. Var den sånn helt fra du kjøpte den, eller har den blitt sånn? Høres veldig ut som gitaren har tørka og strengene hviler mot 16. Bånd (eller et annet bånd) pga ugjevnhet i gripebrettet. Hvis det var sånn da du kjøpte den er det antageligvis en reklamasjonssak. Dersom det har blitt sånn pga feil luftfuktighet kan det være åpent for diskusjon avhengig av om butikken informerte deg om luftfuktighet og potensielle problemer som følge av tørt klima. Hvor kjøpte du den? Bor du i nærheten av en butikk der de kan hjelpe deg?
 12. Har du en liten bulk rundt 14. bånd? Dette er vanlig på tradisjonelle halsfester for akustisk gitar over tid ettersom gripebrettet er limt til halsen t.o.m 14. bånd og limt til toppen på gitaren fra 14 bånd. Antageligvis må det gjøres en neck reset. Det er ikke sikkert det er nødvendig, men det er sansynlig hvis gitaren er gammel og det ikke er brukt luftfukter. Eneste som ikke har dette problemet er Taylor-gitarer som har en annen type halsinnfesting der gripebrettet er limt til halsen hele veien opp. Kan du si noe om hvilket merke, hvilken modell, hvor gammel den er og om du har brukt luftf
 13. Halsbredden på Taylor sine nylonstrengere er 47,62mm (1 7/8") Stålstrengerne i USA-serien er forøvrig standard 44,45mm (1 3/4") mens mexico-serien er 42,8625mm (1 11/16"). USA-modeller kan forøvrig bestilles med hvilken som helst halsbredde som standard model option.
 14. Kan være flere ting som er grunnen, men reverben kan rett og slett være defekt fra fabrikk. Vi selger veldig mange Fender-forsterkere, og det er skjeldent, men vi har hatt noen forsterkere der reverben har vært død fra starten og må byttes. Har du kjøpt den ny i Norge? I såfall er det jo veldig lett: Lever tilbake og få en ny, evt få den reparert.
 15. Min teori er at den viktigste forskjellen er hvordan du spiller forskjellig på tykkere hals. Mange som mener mye rart om det. Jeg plukker det jeg liker best å spille på. Ofte er det mine bom, på grunn av spillbarhet (og lite øving) som påvirker lyden mest... :-)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.