Web Analytics
Jump to content

Yngwie malmsteenish solo! Kritikk?


Kjutte

Recommended Posts

 • Replies 41
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Du spiller jo meget bra. Men siden du spør om kritikk så skal jeg da prøve :) . jeg hører du har opparbeidet en ganske bra vibrato, jobb enda litt bedre med den! Da blir det helt rått! og fortsett med den gode øvinga, jeg har gitt opp hastighetene for leeenge siden.

Link to comment
Share on other sites

Enig med sistnevnte. Det å ha en god vibrato betyr mye, det å kunne variere typen vibrato betyr nesten minst like mye!

Så vidt jeg hører har du én type vibrato -som lyder som følger "dui-dui-dui-dui"(morstomt å forklare med ord,

da dere sikkert har en annen oppfatning enn meg) Den er ikke dum, den er veldig bra, men når den går igjen på hver liggetone så blir man etterhvert lei ;)

Men, ellers er spillingen helt topp! God kontroll, rent og fint. De hastigheten der har jeg gitt opp når det kommer til alternate-picking, har ikke sjans :)

Link to comment
Share on other sites

For å være helt ærlig- jeg blir helt matt av alle de flinke folka på dette forumet!

Hadde noen presentert meg dette som "secret Malmsteen tracks found on a Cd in his trashcan" hadde jeg gått rett på limpinnen!

Har du i det hele tatt gjort noe annet enn å øve på gitar??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.