Web Analytics
Jump to content

Vampyro

Medlem
 • Posts

  1,563
 • Joined

 • Last visited

About Vampyro

Recent Profile Visitors

4,525 profile views

Vampyro's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

6

Reputation

 1. Søker metal band! Nå har jeg gått med en drøm om å spille i band i alt for mange år. Og er litt lei av å spille alene med backingtracks på «gutterommet». Jeg har spilt gitar av og på i ca 19 år men nivået gjenspeiler ikke dette. Er ute etter å spille sammen med noen for moro skyld og ikke så altfor seriøst. Sjanger er metal i forskjellige former. Band som jeg kan sanger fra varier fra Ghost og Iron Maiden til Alestorm, Arch Enemy og Trivium. Jeg liker musikk over hele spekteret bare det ikke blir for teknisk vanskelig. Styrkene mine er rytmegitar. Svakheter lead/solo og improvisering/teori. Jeg er nå blitt 32 år gammel. Har litt av hvert av gitarer som stort sett er egnet til metal. Ikke noen stratter eller telecastere. Jeg spiller gjennom en Fractal Axe-FX Ultra. Erfaringen min fra band tidligere er tilnærmet null. Spilte såvidt i band på ungdomsskolen. Jeg skal nok mesteparten av tiden ha mulighet til å ha øving en gang i uka. Holder til i Sarpsborg. Har bil så hele området Sarpsborg/Fredrikstad/Moss etc er aktuelt.
 2. Angrer på at jeg byttet bort denne her. Og kanskje også på at jeg solgte gitaren jeg byttet den bort i.
 3. Har blitt så lite gitarspilling de siste årene at prosjektet har lagt litt dødt. Men har en plan om å lage en shim med vinkel. Sånn at det er trekontakt hele veien.
 4. Halsen er shimmset 6mm elns allerede. Du kan se det på bildet. Er en lysere stripe der
 5. Får slenge inn et bilde av min og. Kjøpte den umontert av en på forumet her. Warmoth hals, kropp var bestilt et sted på nett. Bolt-on neck. Blir desverre litt for lite spilt på og har ikke helt ideel halsvinkel som gir litt for høy strengehøyde fra bånd 12 og oppover.
 6. Savner min gamle lilla. Uten plekterbrett. Den hadde hatt godt av å få nye bånd men bortsett fra det var det en knallgitar.
 7. Har vært borte fra forumet en stund. Skal se om jeg fortsatt har bildene tilgjengelig og om jeg kan få lagt de ut på nytt.
 8. Søren og at ingen vil kjøpe Ibanez AT'en min.
 9. ¨¨På byggmakker og lignende butikker pleier de å selge stålull uten såpe. Ligger ofte sammen med lakkprodukter.
 10. Da får jeg legge til noe nytt jeg liker. Men som jeg såvidt tør å innrømme :S The Lonley Island feat Michael Bolton - Jack Sparrow
 11. Hmm. Innlegget jeg skrev her i går er vist borte. Jeg har en lignende feil men som ikke er helt lik. Og mitt problem er at jeg ikke alltid kommer inn på enkelte .com domener som youtube, google maps, og en del andre. Og når sidene begynner å laste etter å ha vært utilgjengelige blir de lastet helt feil. Etter hva jeg har lest meg til skyldes dette en DNS feil hos get. Og det oppstår ikke hos f.eks telenor. Kan sitte og snakke med en venn på msn når youtube ikke funker hos meg og det funker hos han. OG det er det samme med alle pc'ene i huset.
 12. Skal du trykke opp store opplag siden du har fått så god pris av de lokale? Her rundt meg har jeg pleid å betale rundt 250 kr for A2 plakater.
 13. Har du sjekket prisen på vistaprint? http://www.vistaprint.no/plakat/produkt-side.aspx De pleier stort sett å være gode på pris. Men har null peiling på kvaliteten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.