Web Analytics
Jump to content

EinarG

Medlem
 • Posts

  1,908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

EinarG last won the day on August 18 2013

EinarG had the most liked content!

About EinarG

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

6,766 profile views

EinarG's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

37

Reputation

 1. Just sayin, har både mxr dynacomp og keeley to knotts kompressor for salg om det er interessant.
 2. Du ser ikke problemet med at et merke lager kopier under originalnavnene Fulltone, Xotic og Mad Professor.....?
 3. Den vil sende et enda litt renere signal enn om du hadde hatt tonekontroll på fullt.
 4. Tipper han tenker på denne. http://www.makenmusic.com/ebay/fulltone_octafuzz.jpg
 5. Ligger en hartman v8 på finn nå. Hatt en sånn en tidligere, og de er skitfete. Siliconfuzz ala fuzzface på den ene siden, så kan du kicke inn en germaniumbasert oktavfuzzkrets i tillegg.
 6. Beklager, jeg gikk automatisk ut ifra at du brukte store mengder vreng etter svarene fra andre forumitter her. Så for meg John Petrucci-type mesarig og overprosessert gitarlyd, da er det fort vanskelig. Med mindre vreng vil man kunne høre forskjell med en cleanboost foran amp, men i verste fall kan du sette den i loopen om du ikke oppnår ønsket resultat.
 7. En volumpedal er i hvert fall ikke løsningen her. Sett en cleanboost i loopen. Virker som du bruker enorme mengder preampvreng, så da er det den eneste muligheten er jeg redd. Med mindre du gir et lite vink til lydmannen, og får han til å skru opp for deg. Men, for å være litt frekk i trynet vil jeg jo si at det høres ut som en håpløs idé og bruke samme lyd til soloer som til rytme. Grunnen til at tubescreameren er så populær er nettop det at den booster de rette frekvensene for å høres bedre i en mix. Resultatet ditt blir nok en overdøvende kjip lyd som kutter huet av de som står foran ampen din, noe du ville unngått ved å heller forme om lyden din bittelitt.
 8. Hver andre uke, like clockwork. Tar strengeskift annenhver søndag.
 9. Bufferen funker fint den. Likte det jeg hørte, men jeg kommer til å fortsette å bruke den i TB-mode. Har andre buffere, så signaltap er ikke en issue.
 10. Har ikke prøvd den i min, men jeg skal sjekke den ut i løpet av dagen. Kommer med tilbakemelding så fort jeg kan.
 11. Handlet en strymon el capistan av han, den var dessverre defekt ved ankomst, men det ble løst i løpet av kun noen få timer. 100 % ryddig handel, og dette anses kun for å være et uhell. Absolutt til å stole på!
 12. Hvis du ser over her så nevner jeg spesielt EHX soul food som en eksempel på en pedal som gjør nøyaktig det samme til 499 kr.
 13. .........trenger man spesielt nedre mellomtone for å kunne trenge gjennom miksen på riktig måte uten å miste intrykket av en feit gitarlyd!
 14. Jeg har hatt en par klonkloner tidligere, og synes de gjør noe helt eget med gitarlyden. De dytter opp nedre mellomtone på en veldig spesiel måte, som noen elsker og andre hater. Jeg har nå kjøpt en EHX soul food som jeg kan si at nailer akkurat den samme mellomtonemagien som de klonene jeg har hatt tidligere. Kjøp en og prøv, koster som nevnt tidligere her 499 kr ny i butikk nå om dagen.
 15. Hvis du skal være skikkelig forsiktig så er det 5 minutter som gjelder til oppvarming og avkjølingstid. Normalkanalen har ferre ledd, og låter derfor litt annerledes. Merkes spesielt godt når man skrur opp ampen. Blir som signalkjeden i et pedalbrett, jo flere pedaler man har jo alterert blir tonen, selvom effektene ikke er aktivert. Smellet er ganske vanlig i fenderamper. Har hatt det i flesteparten av mine fendere oppgjennom. Ikke noe å bekymre seg for. Mens jeg skriver det her varmer ampegen min opp hele rommet. Den har stått på i et par timer nå, spiller litt av og til når jeg får lyst. Skrur av hvis jeg vet at det kommer til å gå mer enn 30 minutter til neste gang jeg trenger ampen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.