Web Analytics
Jump to content

Britney-konsert i Spektrum


GalRompe

Recommended Posts

:mrgreen:

dere kan selv tenke dere hvor fett det var. hun starta med toxic og deretter kom alle klassikerne, en etter en, og stemningen ble ekstrem. det ble ikke verre av at jeg sto veeeeldig klemt inntil 8-9 skrikende jenter med altfor lite klær på seg. lyden var vel kanskje ikke upåklagelig, og gitaristen så ganske slapp ut der han sto i et hjørne og dro på med en og annen powerchord nå og da. ironisk nok var han iført en Led Zeppelin-T-skjorte. :P

jess, ble bare jævli tørst etterpå. men digg var det. noen andre som var der da?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Var der :D DEt var jo faktisk helt vilt da.. Sett bort i fra øredøvende skrik fra tenåringer i puberteten som bare "mååte skjike litt!".. menmen.. Kjipt at sangene hennes (de fleste) var playback, og det faktumet at npr hun "spilte" piano, så reiste hun seg mens det fortsatt var 3 toner som ble spilt.. Hehe.. Men gikk man dit for å høre musikken så har man jo tatt feil konsert.. (da bør man heller vente på westlife.. :P)

Link to comment
Share on other sites

Tja, det er vel i praksis det hun er, bare at hun ikke kaller seg det.

Var forresten et par kamerater av meg som var på konserten, har hørt mye om den, men ennå ikke et ord om musikken... :roll:

Link to comment
Share on other sites

så dere de gutta fra bergen som hadde tatt fly til oslo for å se på konserten? og så hadde de tatt med ørepropper og hodetelefoner med helt annen musikk? :P "musikken e jo skikkelig elendig, men ho e jo utrolig deilig" hahahaha...

jeg hørte at britney sang surt her og der, så da var det vel ikke playback? eller kanskje det var det på de vanskeligste låtene. menmen. kunne ikke brydd meg mindre om det var playback eller ei, når jeg tenker meg om. det visuelle var jo i fokus.

Link to comment
Share on other sites

Da tar du nok grundig feil.. Det var nok playback så det holdt til lunch og julebord.. Hun sang 2 el. noe lignende av sangene selv, men resten var playback6k.. Heeeelt umulig at man hverken kunne høre henne puste eller stønne eller vrikke seg + å holde seg rolig mens man løper rundt og hopper og spretter og synger.. Playback var det nok, og piano-spillet hennes var playback.. Hun sang derimot selv "Everytime".. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.