Web Analytics
Jump to content

gibson_sg

Medlem
 • Posts

  1,473
 • Joined

 • Last visited

About gibson_sg

 • Birthday 05/27/1988

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Interests
  gitar,gitar og gitar...

Recent Profile Visitors

2,296 profile views

gibson_sg's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

2

Reputation

 1. Hei! Slik ser mitt pedalbrett ut for øyeblikket: tc-electronic polytune -> keeley 4knob compressor -> voodoo lab sparkle drive -> mxr carbon copy delay . Tar inn støy/radiosignal kun når Keeleyen er aktivtert. Men når eg tar ut pedalen og bruker kun denne direkte i amp er det lite eller ingen støy. Er det generelt eit problem med at compressor lager støy i ein pedalkjede eller er det noken som har noken stalltips ?
 2. Solgte min Fender Mexico Standard Strat (ny i 2002) for 2500 kr i 2004
 3. Då har eg fullført mitt fyrste gitarkjøp frå USA ( ebay.com ) Betalt 16.05.12 , sendt den 17.05.12 og mottatt 26.05.12 . Fender American Standard telecaster 2012 mod, ny... Handelen gikk smertefritt..
 4. Jazz III her , strålande plekter !!!
 5. Fikk endelig telecasteren i dag ( Ny fender american standard tele ) . Fysteinntrykket er veldig bra og gitaren er akkurat sånn som eg håpte! Takk til dei som kom med tips;) Ein les paul og ein tele er nok det optimale for meg i denne omgang
 6. Aldri vert missfornøgd med dei marshall kabinetta eg har hatt iallefall
 7. For å sei det sånn så bruker eg master volume knappen under kl 9 for å vrenge den på akseptabelt stovevolum Så vil tru at den fungera fint til små gigs! Selfølgelig - skal du spille HØYT og ha max cleanlyd så kan det kanskje bli litt problem... Bruka den ilag med eit Marshall 4x12 ( G12T75 ) , Gibson LP, Keeley compressor og voodoo lab sparkle drive Veldig fornøgd så langt, så eg kan anbefale denne til country og rock uten problem:)
 8. Det trur eg kan fungere fint:) Eg anbefala deg å stikke innom http://www.ustream.tv/channel/london-pro-info i måra onsdag 21:00 å følge med på showet til Dan boul ( grunnleggar av 65amps ) Bruka å vere der kvar onsdag og følge med så sant eg har tid - veldig interessant.. Varer ca ein times tid. Der har du mulighet for å stille spørsmål - han svara som regel alltid i løpet av sendinga.. London toppen var nylig med på ei av sendingane... Sjekk i arkivet der så finne du det:)
 9. Har vert ute etter en Fender American Standard tele på ebay ei stund no... Syns ikkje det virka så veldig billig..? På dei gitarane som har vert aktuelle er det kanskje ein tusenlapp å spare når frakt og mva er betalt.. Tidene som er sånn eller må ein rett og slett vere på vakt 20 timar i døgnet for å finne dei gode kjøpa?
 10. Sikkert en bra amp for deg dersom den har Master voltage En annen ting som er verdt å tenke på er støy... Kjøpte en 65amps Marquee topp som eg måtte returnere fordi den støya alt for mykje... Skurra og tok inn radio.. Det var sagt at det var pga at Marquee modellen var laga for store scener ( lav filtrering - beregna for turnerande artistar - ikkje laga for heimebruk ). Dr Z RX er den forsterkaren eg har hatt med minst støy... Faktisk ingenting!
 11. Har ikkje så god oversikt over prisane på Dr Z - men dukka vel opp brukt her og der Men det er nok mange amper som passa til ditt bruk. 30 watts røramp høyrest uansett litt mykje ut dersom du skal bruke den primært heime.. Ser at dritfetegitarer.com av og til har inne rimelige 65amps - følg med litt der inne Må vel påregne ein liten sprekk i budsjettet på 10.000 da men ...
 12. Hei du Skal ikkje sei ka du skal gjere, men kan kanskje komme med eit lite tips.... Det er litt skummelt å kjøpe ein så dyr gitar uten å ha testa den skikkelig sjølv.. Det er du som må finne ut om det er den rette gitaren for deg.. At x antall folk her på forumet påstår at dette er eit fantastisk stykke treverk hjelper deg veldig lite når du har brukt opp alle sparepengane dine og fortsatt ikkje er fornøgd med gitaren. Har skjønt det sånn at Lars Haavard Haugen er ein av dine favorittgitaristar - min og Telecaster burde vere eit bra utgangspunkt for å gjere mykje av det som LHH driv med.. Men dersom du søker den lyden han har hatt på dei siste platene så er det brukt betydelig meir vreng, og sikkert gitara med humbuckera og;) 18.000-20.000 er mykje for ein gitar - spesielt når du skal køyre den gjennom ein Roland microcube.... Kanskje litt klisjè men ein kjede er aldri sterkare enn det svakaste ledd... Ville heller brukt 10.000 på ein god røramp enn å sette alle pengane på PRS gitaren og slite med microcuben Har sjølv ein Dr Z. RX jr topp på 18 watt.. Den har master volume på baksida som fungera utmerket dersom du vil vrenge på lave volum. Men eg for min del bruka den mest til clean og lett vreng. ( country ) Brukar den ilag med ein Gibson LP - men skal faktisk skaffe meg ein Telecaster i kvart øyeblikk
 13. Pent stykke arbeid, Audun Heva låta enda noken hakk med innsatsen der
 14. Har gått til anskaffelse av Dr Z. Rx jr. topp og har berre positivt å sei om den så langt... Passar vel meeget godt til country - men får også skikkelig god rockevreng utav ampen på lave volum ved bruk av "master volume" funksjonen. Ser at du er mest ute etter god cleanlyd og det har denne ampen i bøtter og spann.. Skal seiast at eg har 18watts versjonen.. Bruka den mest heime Støy er heller ikkje tema på denne ampen.
 15. Nyanskaffa Dr.Z RX Jr 18w topp ( Innser at eg må skaffe eit nytt kamera ) Akkurat fått plugga i gitaren og prøvd den, får komme tilbake med meir seinare - men har på følelsen at denne passa veldig godt til det eg har tenkt å bruke den til Det fyrste eg har lagt merke til er iallefall at denne ampen støya nesten ingenting - passa meg perfekt
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.