Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Goggen

Medlem
 • Innholdsteller

  1 090
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Goggen

 • Rang
  Psychofunkadelic

Profile Information

 • Bosted
  Riga, Latvia
 • Interesser
  Golf, Dykking, Gitar
 1. Hei på dere. Jeg skal på konserten i kveld i Riga. Her har de dessverre ikke gått ut med EVO billetter, men jeg har en VIP billett. Fra tidliger konserter med andre artister betyr det plass forran ved senen og gratis mat og drikke før og etter konserten... men ingen garanti om å møte artisten. Tror dere det er noen vits at jeg tar med Jemmen min for å få en autograf på den? Er det noen av dere som kjenner eller har kontakt info. på noen som jobber for Vai som det eventuelt går ann og kontakte for å få en autograf?
 2. Det var den jeg også kjøpte ja. Kunne bare ikke huske navnet på'n i farta. Ganske artig med responsen fra publikum på de 2 konsertene, hva?
 3. The one with the most toys when he dies, wins. Men han mangler en JEM hehe...
 4. DVD gjelder går jeg ut ifra. Crossroads guitar festival - Eric Clapton Alien love secrets - Steve Vai 2 SRV dvd's, men jeg har de ikke her og husker ikke hva de heter.
 5. I tillegg til det som er nevnt: Ballads & Blues 1982-1994 Out in the Fields The Very Best Of Veldig bra samling. Den eneste jeg savner er en live versjon av still got the blues. Hater hat de har kutta solo'n hans studio opptakene.
 6. Den er vel drøy hva... politisk ja... korrekt... vel, spør du meg, definitivt ikke. Det eneste man egentlig oppnår med en slik avgjørelse er at en etablert institusjon med godt rykte mister respekt og tillit fra majoriteten. Hadde hun enda vært et supertallent. Men de fleste av hos kunne vel spilt dette. Det var ikke dårlig, men det var bare alminnelig. Et Vai stipent på Berklee hadde jeg ventet å se noe unikt.
 7. OK Euph, du får ha meg evig unnskyldt. Det er seint, jeg er trøtt, og jeg burde kansje skjønt at han lurte på hva en RG er selv om han penkte linken på en JEM??? Når en stiller et spørmål med en link under, så tror jeg vel det er det linken peker på han spør om!?! Eller hva? hehe...
 8. Det er denne siste JEM'en designet av Vai. Du kan høre alt om den... mm av mesteren selv her [interview]. Click deg frem på Vai bildene. Det er et fint interview med Satch der også. http://www.jemfest.com/
 9. Ta en titt på www.iriver.com Selv har jeg en H120 med 20 gig disk som fungerer kjempefint. Jeg har ikke prøvet å ta opp musikk med den, men bruker den mye som en diktafon i jobb sammenheng og til det er den kjempemessig. Bra kvalitet på oppdakene.
 10. Hei Automats, velkommen hit. Du kan kansje finne noe her. Men gå forsiktig frem, spesielt hvis det ikke er en orginal Fender Strat du har. Man vet aldrig hva som skjuler seg i en "copy cat". http://www.guitarrepairshop.com
 11. Neida, men jeg synes dette var merkelig. Det er nok litt politikk inne i bildet her også. Vai har kansje heller ikke så mye han skulle ha sagt after all. For hvis han hadde, hva slags besjed er det han ønsker å sende ut med dette?
 12. Hva tror dere Mr. Vai synes om dette? Kan ikke ha vært mange om benet her. Noen av dere som søkte? http://www.berkleemusic.com/scholarship/aftab
 13. Hei Her er det forklart ganske bra.
 14. Kan du spille på'n da Kødleif?
 15. Er det Line 6 Pod XT Live dere snakker om? Hvor mye betalte dere for det i Norge. Here i Riga kan jeg få det til ca. 5000 (minus min vanlige rabatt). Er det en OK pris?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.