Web Analytics
Jump to content

Marshall stack


Mags

Recommended Posts

Uten å ha prøvd akkurat det stacket, vil jeg si at Marshall MG serien generellt låter "ikke sånn jeg liker" for å si det pent.

Til den prisen ville jeg heller sett etter et brukt rørforsterker 2x12 combo eller stack. Sidne du skal ha mye lyd, ville kanskje en Marshall JCM800 være et godt kjøp. De kan du sikekrt finne brukt her: http://www.musikkweb.no/musikkpraksis/ann/.

Lyden fra JCM800 vil nok passe din musikkstil temmelig bra.

Men husk at til syvende og sist kan det jo hende at du syns MG100 toppen høres bra nok ut for deg, så det beste er å prøve den ;-)

Link to comment
Share on other sites

MG stacket er ikke bra!!! Det eneste med det er at det står marshall på det.. Jeg er jo Marshall fan så derfor er jeg helt enig med Integrum, JCM 800 er et godt kjøp.. Men JCM 900 er heller ikke et bom kjøp...Det er opp til deg å vurdere..

Link to comment
Share on other sites

Guest DackA

Har tenkt litt på den sjøl , men virker veldig vassent og fissent..

Men JCM 800 ! *SLEVE* drømmeampen min ! :)

Mags fra BF ? :D

Link to comment
Share on other sites

det dukker alltid opp noen brukte jcm800.... 900serien er jo ikke værst heller... men den har jo "modern gain", så hvis du spiller metal vil den kanskje funke bedre... er jo litt smak og behag... så kan du jo se etter 25års silver jubileeslash signatur modell(modellnummer 2550 eller noe slikt)... det er en ombygd 800... jeg har en og synes den er knall.... evt en 30års aniv. modell(uhhh... 4100?4200? husker ikke modellnummeret..)... de funker jævlig bra også.... ikke så glad i 2000 serien... selv om de er bygd etter 30års a. modellen... men har ikke prøvd å skifte rør i dem... mulig de blir dritfete med andre rør... jaja.... det var marshall preiken...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.