Web Analytics
Jump to content

Morty mort

Medlem
 • Posts

  565
 • Joined

 • Last visited

About Morty mort

Profile Information

 • Gender
  Mann

Morty mort's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

1

Reputation

 1. Har en Tobias Killer B, 5 strenger. Intresert i å kjøpe den?
 2. Ut med bilde og info karer! Ikke spar på kruttet :-) Har forøvrig ikke bilde for hånden, men bruker: Bass> pedalbrett > trace elliot v-type preamp > avalon u5 di > trace elliot hexa. Hexa ampen pøsser på ett trace elliot 8x10. Avalon u5, tapper DI sign herifra å rett i bordet. Har i tillegg, Amper: Ashdown Abm Evo II rc Genz Benz Shuttle 6.0 Orange terror bass 500 Kab: David Eden 2x10 (2stk) SWR Henry 8x8 Bilder kommer :-)
 3. Morty mort

  Dobbel gigbag

  Hoy! Hva har dere og anbefale? Bør være av robust kvalitet.
 4. Ligger en Fender Jazzbass MIA med emg pickups på finn.no. Til 5500,- Her er det masse bass for pengene :-) http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=39033380&productCategory=296&mainCategory=86
 5. Er dette noe som kanskje kan funke..? :-) http://www.ehx.com/products/steel-leather Selv sliter jeg ikke med det, bytter ganske så ofte :-)
 6. Hei Bruker forsjellige basser på hver gig. Aktive og passive. Sliter litt med forsjellig output. Er det noen som har prøvd å bruke en boostpedal? Isåfall, hvilken er å anbefale?
 7. Bilder karer, bilder :-)
 8. Det ligger en "poll" om dette på "Effekter og forsterkere", men der drukner vi bassister i gitarbrett, så legg ut brettene deres karer Selv kommer jeg til å legge ut bilde når jeg er ferdig med mitt Kan i mellomtiden spørre hvordan "dere" ville koblet dette -Boss Tu-2 (ser mange bruker polytune, vurdere den selv, men hvorfor? ) - EBS Microbass II - EBS Unichorus - EBS Multidrive ja, jeg liker EBS sine effekter Jeg vet selv hva jeg føler at jeg mangler, vet selv også hvordan jeg vil kable dette, men moro å høre hva andre mener Kjør på!
 9. Takker for svar! Jeg sitter å ser en god del på bruktmarkedet, da jeg ikke har bestemt meg hva jeg skal gjøre enda. Å har for tiden ganske stramt budsjett. Men, er det noen her som vet hvordan Ken Smith Design bassene er, tenker da på den jazzbass proto'en?
 10. La meg få høre hvordan Spector bassen låter da du får den, tenker da spesielt på B-strengen. Joda, Aria Pro II bassen er ikke ile den, men kunne gjerne tenkt meg litt mere ifra den. Men gidder ikke bruke opp til 3000,- på noe som kanskje funker. Da legger jeg heller de gryna i en ny bass. Har foresten en Paul Reed Smith Curly 4 og en Fender P-bass special. Har vært ikke på tanken om å strenge om de til BEAD. Noen som har erfaring med dette? Da må evt bassen inn på justering igjen da Uanføkkingsett så blir dette kostende penger
 11. Det var akkurat det der med egenskapene til bassen i seg selv. Bassen er en god del år, var vistnok noe Aria kalte for custom shop da den kom, lå vell på listepris rundt 13-15000,- Har du noe annet enn Modulus og anbefale da?
 12. Morty mort

  Pickup skifte

  Halla boys.. Trenger litt info fra flere her. Har nå mine egne meninger osv, men er ikke det er jeg ute etter nå det er deres erfaringer og meninger. Jeg har en 5 strengs Aria Pro II IGB-DLX-5. Jeg liker bassen sånn all-over mtp hvordan den er å spille på osv, men synes den mangler noe i lyden. Henter jeg da mye på pickupskifte? Spesielt mtp bedre lyd i H-strengen, og for å få frem hele frekvensregisteret? Har satt meg opp 2 valg på pickupfronten, enten EMG, med en god pre-amp (noe tips til hvilke EMG og preamp, tenkte på EMG-HZ) Eller Bartolini med Aguilar OBP-3 preamp. Bassen skal brukes til Rock N roll, og delvis metal. Det største spørsmålet i det store og hele er; Er jeg bedre tjent med å handle en ny 5 strenger. Har da hatt sett på følgende; Sadowsky, Spector, Mike Lull, Paul Reed Smith, Tobias, Fender, Modulus, Sandberg. På forhånd takk!
 13. Cacophony (Jason Becker og Marty Freidman) - Images.. Desidert min store favoritt når det kommer til instrumental
 14. Moro når ting klaffer. Ett annet tips er å ta ett "bandmøte" tidlig i oppstarten av ett band. Finn ut om alle jobber mot samme mål.(antall spillejobber, tidsforbruk o.l) Dette kan være med å drive bandet, faren er hvis ikke alle jobber mot det samme målet, så faller folk litt ifra å bandet splittes, å det er ikke moro. Sett dere ned å plukk ut 40 låter. Sett en deadline på når alle disse låtene skal sitte 150% hos alle medlemmene. Prøv å få en og annen supportjobben i oppstarten, der dere spiller 15-20 låter. Dette er en kicker får å få fart på sakene. Lykke til
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.