Web Analytics
Jump to content

Tid for skikkelig death metal


Yngtchie Blacksteen
 Share

Recommended Posts

 • Replies 86
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Skikkelig death metal ja.. skikkelig drittmusikk.. å kalle det musikk er et hån mot begrepet musikk.

Men én ting jeg lurer på : hvorfor liker absolutt ALLE satanister slik musikk? Jeg har ihvertfall aldri sett eller hørt om en satanist som ikke liker black-/death metal, men heller foretrekker Sondre Lerche.. Altså.. jeg skjønner ikke automatikken i at musikksjanger = livsyn.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke problemer med å høre at det er mange veldig dyktige musikere innenfor sjangeren. Å påstå at det ikke er musikk, bare spille fort osv. er direkte usakelig. Men jeg må tilstå at jeg har problemer med vokalen i det meste av denne typen musikk - og det er hovedgrunnen til at jeg ikke har noe særlig av det i sammlinga mi.

Link to comment
Share on other sites

Du må nok lesa deg opp litt meir på kva ein satanist er.

True.. en satanisk kunne hørt på Aqua for den del..

Dessuten så skjønner jeg ikke why folk disser death metal..

om man f.eks trommer så fort man kan.. har dere noen gang prøvd å gjøre det selv?

pokker så sjuk stamina du skal ha, og når du gjør det der konstant er det helt sjuukt vansklig å gjøre det gjevnt.

jeg tror dere folk bør høre på det litt lenger, og sjekke ut hva forskjellige deler i bandet gjør for å faktisk makte å klare å spille det der.

skikkelig vokal tar også sjukt lang tid å øve inn.

anngående trommene.. :

:wub: :wub: :wub:

La meg nå se dere gjøre det der.

Jeg er interesert i alt fra bass, vokal, trommer til gitar.. spiller hovedsaklig gitar da.

men tror han her pwner ganske mange på trommer.

Edited by xshorteyx
Link to comment
Share on other sites

Å si at det ikke er musikk er også ganske tragisk, men jeg kan godt forstå at det ikke er så mange som liker det. Suffocation er bra det, men finnes en del som er bedre etter min mening ;)

Oppskrift på Death Metal: slå trommene så fort som mulig, og spill å fort du kan med gitar å bass, så står man å growler (evt skriker) i mikken. = suksess!

Sorry, men nei det er nok ikke oppskriften. Er mye death metal som ikke følger den i hvertfall.

EDIT:

Bra sagt shortey ^^

Edited by Tyrant
Link to comment
Share on other sites

Joda, de er sinnsykt, og da mener jeg sinnsykt tekniske mange av utøverne til denne sjangeren, men det treffer ikke én eneste nerve hos meg whatsoever. De kunne like gjerne spilt 1000 toner mer i sekundet og jeg hadde fremdeles sett ut som et spørsmålstegn.

De er dritgode, ingen tvil om det, men jeg er nok for old school til få noe som helst glede av å høre på dette spetakkelet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.