Web Analytics
Jump to content

alexi

Medlem
 • Posts

  1,186
 • Joined

 • Last visited

About alexi

Profile Information

 • Location
  indre kjelsås

alexi's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

3

Reputation

 1. Og et eksempel på en high gain-forsterker som har bra cleanlyd er?
 2. Jeg ville ikke kjøpt 7321. Likte virkelig ikke den jeg prøvde.
 3. Shortey snakker om sånne band som bruker altfor mye synth og harry lead-gitar, ala Wintersun. Er ganske stor forskjell på og Trivium, eller CC for den saks skyld. CC eier alle banda som er nevnt i den tråden her, forresten.
 4. Det er fint plass til batterier i en S7320, men skal du ha aktive bør du kjøpe Blackouts med den standariserte SD-formen, og ikke de som har EMG-formen. Stemmer at de ikke passer rett inn, men det kan fikses på med et huggjern/bor. Du må lage PU-gropa litt dypere. Hvis du sjekker ut forumet på sevenstring.org står det forklart.
 5. Er en kvalitetsmessig dårligere gitar, og med S7320 får man mahogni, kontra basswood på RG7321.
 6. Det går nok helt fint, han får finne ut at han trenger penger mer enn han trenger syvstrenger (rim, hoho) selv. Har bare såvidt spilt på den, men den låter helt fint. Smeller du inn noen skikkelig mikker har du en skikkelig bra gitar, faktisk. Vær obs på at den kommer i hvitt nå også!
 7. 320 er seksstrengsversjonen av 7320 Skal fint gå an å få plass til batterier i en S.
 8. Ene gitaristen i Soilwork brukte en Nighthawk når jeg så dem på Wacken i fjor. Kul gitar.
 9. Fy faen jeg har lyst på forsterkeren din, CasuS! Hadde jeg hatt uendelig pengetilførsel, hadde jeg slått til. 10k for en Splawn er faen meg et kupp!
 10. BUUUUUUUUURN! Men ville ikke kjøpt EMG selv, heller. Låter akkurat like kjipt som SD JB/59.
 11. Det heter åssen, men egentlig kan du bruke hvordan i den setningen der. Det er ikke en forsterker tuftet på cleanlyd, men hvis du kjøper 6505+, får du en kanal til.
 12. I hvertfall ikke fra statene. Hvis man i det hele tatt finner noen som er villige til å sende til Norge, kommer frakta til å bli omtrent like dyr som forsterkeren i seg selv. I tillegg kommer transformator til 2-3000 kroner. Kunne like godt kjøpt hele dritten ny, pluss et brukt kabinett her hjemme.
 13. HAHAHAHA! Du kommer til byen neste år for å studere, eller?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.