Web Analytics
Gå til innhold

xshorteyx

Medlem
 • Innholdsteller

  2 728
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

xshorteyx vant dagen sist Juli 29 2013

xshorteyx hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

76 Excellent

Om xshorteyx

 • Rang
  Suhr(e)hue
 • Bursdag 02. aug. 1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Bergen
 • Interesser
  Gitar, lyd og musikkproduksjon, liveproduksjon, gaming, musikk generelt...

Nylige profilbesøk

9 028 profilvisninger
 1. Bruker 11 - 49 atm, tror jeg. 😛 Føles ikke så gærnt ut på LP med strengene top-wrapped over broa. Usikker på om top-wrap har noe effekt sånn ellers. Mottok den top-wrapped av forrige eiger, likte det og fortsatte bare å gjøre det. Sånn ellers pleide jeg å bruker 10-46, tror ikke jeg har prøvd 9-42 på godt over 10 - 12 år, men kunne faktisk tenke meg å prøve igjen. Kunne tenke meg å prøve en Fender YJM igjen med .08-strenger. Ikke no storfan av yngvie, men den scalloperte straten med hans navn på er utrolig deilig å spille på.
 2. Fant en med razor-wire doe. https://www.ebay.com/itm/Ibanez-1985-Destroyer-DT-380-Fujigen-Made-in-Japan-OHSC/274215167156?hash=item3fd87f64b4:g:2ccAAOSwFEheJQ2S
 3. Haha, ser du innlegget mitt over der skjønner du plutselig hva jeg mener. Tim Henson og "Mario" eller hva'n heter er også yngre prog-gutter, mario i CHON, Tim Henson i Polyphia etc etc etc
 4. Nesten bare signaturmodellene til de yngre prog gutta som ser no bra ut..
 5. Ikke mange ESP med særpreg. Synest det var fett jeg, og så SÅ søt pusekatt da.!
 6. Hadde hørt no rykter om att det skulle gjøre det litt enklere å spille på, att strengene ikke føles for "stramme" ut ved bending etc ved tykkere strenge-størrelser. Bruker 11. - 52 i standard, føles digg ut hvertfall. Kom slik, tenkte jeg sku prøve det ut, likt det sålangt
 7. Fikk svar fra Gibson idag. Tatt et screenshot, vet ikke om jeg ble så mye klokere på det ? Her er foresten no småbilder også. Halsbruddet er ordnet såpass bra att jeg sliter med å finne det omtrent ? De her bilda ble tatt av tidligere eier da. Gitaren er ikke fult så støvette lenger (Kremt, overse confidentiality notice)
 8. Har ikke COA nei :S Edit: Sendt dem en mail med serienr
 9. Vanskelig å vite. Denne er serienummer "7 1956" Denne er uten "CS" merket bakpå. Vet att den var importert direkte fra statene som håndbagasje ?
 10. Det er ikke denne ? Har hatt min en stund for å si det sånn.
 11. Gitaren har ikke noe spesielle skavanker utenom noe naturlig "wear and tear". Spiller helt utrolig bra. Alt er orginalt forutenom en stemmeskrue. Mulig de orginale knottene til potmeterne var "helsorte" uten de "volume, tone"-gullplatene. Så sånnsett uten å ta hensyn til halsbruddet, så er gitaren helt tipptopp. Har som sagt ikke store planer om å selge, men noen ganger har jeg begynt å undre på hvor mye jeg skulle tørre å pris-sette denne. En av de få tilfella jeg kunne funnet på å selge den her er om det er mulighet for å kjøpe noe custom-made for meg, evt noe "skjeldnere" av type Skervesen etc. Edit: Jeg har ikke vært aktiv i kjøp og salg innen instrumenter på noen år, så jeg spørr vell helst fordi jeg ikke er sikker på hvordan markede fungerer lengre. Virker som att aktiviteten innen gitar/bass kjøp og salg har avtatt med åra.
 12. Heisann. Det her er ikke noe salgsannonse eller lignende, men jeg lurte på i tilfelle jeg skulle ønske å videreselge min LP Custom, hvor mye verdi går tapt i et tidligere halbrudd? Mener det er en 2001 Custom R7, den kom i en Gibson "Historic" case, men tror ikke dette er en historic modell. Halsen ble reparert av en gitarmaker i Oslo, Robert Tóth. Forutenom noe som minner om "lakksprekker" kunne jeg egentlig ikke merka att denne halsen har vært brudd i, hadde det ikke vært for att selger var ærlig nok til å si dette før salg ? Noen som har noe idè ?
 13. Måtte legge ut en liten, lavbudsjetts-"demo" av R7´en. Litt sloppy, uten no metronom eller backing, samt lært etter hukommelse.. keep in mind, har ikke hørt låta på årevis xD Jævlig sår i fingra, står 11 - 53 på´n i E-standard tuning..
 14. Ai ai, to av oss som nylig har fått oss custom da! hehe! Åssn årsmodell?
 15. Hadde en 2006 bygd LP Standard Goldtop, tror den kom med "modern" weight reduction. Synest den låt dritbra.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.