Web Analytics
Jump to content

Beste Guide for en nybegynner på gitar??


eskarls
 Share

Recommended Posts

hei

Jeg skal lære meg å spille gitar, og lurer veldig om det er noen som kan gi meg tips på hvilken bok(cd) som er best og enklest for å lære meg å spille??? Jeg er helt fersk og må også lære meg noter!!

Noen som har noen tips.....det finnes så mange bøker og cd der ute!!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg brukte Lillebjørns gitarbok på starten.. Men jeg kunne heller ingen av låtene i den, og jeg syntes den var så kjedelig at jeg la den fra meg litt ute i den... Tror det er veldig mye bedre å begynne på gitarkurs... Men det sakl visst være en god bok har jeg hørt!

Link to comment
Share on other sites

Fortsatt ingen gode hjelpemiddler å komme med......

Har skjønt at lillebjørn ikke er noe for meg!! Må vel finnes en bra og enkel bok, eller en dvd hadde vært genialt med en live instruktør rett i stua?? Har ikke lyst å bruke masse penger på dette. Skal være noe jeg skal greie på egen hånd i stua. Ser det finne sen del kortere hefter uten allt ditt og datt, som går rett på sak! Som denne :

The Guitar Guru -

# Dette er en enkel og genial måte å lære deg gitar eller hvis du kun ønsker å ha en "huskeliste" med deg på party eller nachspiel.#

Noen som vet noe om dette....

Når jeg først er i gang så trenger jeg tips til en bra og billig gitar også??

Kanskje bruktmarkedet er bra her...????????

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.