Web Analytics
Jump to content

Solo


2mmy

Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Godt at du fikk frem det gibson_sg.

Ellers så er jeg igrunn enig med Will Reyna i at det kan være gøy å prøve seg på noen kjente soloer sånn i starten. Få litt resultater fra øvinga. Når du blir lei av å spille andre sine soloer, så kan du prøve å lære deg pentatonisk skala osv.

Link to comment
Share on other sites

Ok! takker for alle rådene... Men er det ikke noe teoretisk, sånn at det passe inn... Øver på skaler og plekter trening, men når eg prøver å lage så passe det liksom ikke... :?

Link to comment
Share on other sites

2mmy: Nothing else matters soloen e ganske grei i begynnelsen som noen sa ovenfor. Prøv deg gjerne på soloen til Stairway to heaven av Led Zeppeling, var min første solo, synes den e litt kul. Begge soloen baserer seg på pentaton scalaen, som du også kan sjekke ut om du gidder. Men som sagt stairway e fin solo å begynne på (fokuser ikke på å klare den i rett tempo, men å klare den rett sakte, få alle tonene til å låte bra, så skrur du opp tempoet osv..)

Link to comment
Share on other sites

Hvis det du spiller ikke passer inn. Spill akkordene du skal spille solo over, syng en solo. Når du begynner å få taket på det kan du prøve å spille en solo du har sunget. Skriv den ned eller ta den opp. På en eller annen måte på festet den til noe, slik at du kan fortsette med det samme til du har den inne.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.