Web Analytics
Jump to content

Link din Video!


xshorteyx
 Share

Recommended Posts

Vil gjerne se og høre folk fra forumet spille nå :)

Mange folk her som kan mye om gitar og bass,,

men jeg har aldri hørt eller se noen spille, så viss noen youtuber,, så vil jeg att denne tråden

skal inneholde mange sånne linker,

og gjerne info om hvor lenge du har spilt osv .

Jeg synest det kan bli en kos tråd.. VENNLIGST POST :P

Link to comment
Share on other sites

Amatørvideo fra ulike konserter:

name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Jeg er sologitaristen i bandet. Har spilt gitar siden 7-8 klassen. Går 3VGS nå.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers

Akkurat i denne er jeg bare med, men spiller ikke, Jeg var nemmlig ikke med når platen ble spilt inn, men jeg rakk release konserten og musikkvideo :lol:

Jeg ser ut som en tulling på disse videoene menmen... Roger Wilco fra forumet er og med på disse, Gitaristen vedsiden av meg (Bassisten)..

Edited by Thunder Fingers
Link to comment
Share on other sites

Her spiller jeg på talentiaden, dette er en gos stund siden og jeg har blitt betraktelig bedre nå. Den sangen jeg spiller her er på jo nivå med hva en bevegelshemmet 4åring kunne spillt, men den er artig å spille.

Må også si at forsteren ikke er min, jeg har en Spider II 30watt, og den spiller ikke høyt nok til å matche PA'n (som for andledningen var stillt så høyt at alt som kom ut av den ble forvrengt)

Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers

Ja, du spilte ikke dårlig, fant bare sangvalget veldig underholdende. Det ser forresten alltid litt rart ut med bare en mann på scenen og så mye lyd.

Link to comment
Share on other sites

Ja, du spilte ikke dårlig, fant bare sangvalget veldig underholdende. Det ser forresten alltid litt rart ut med bare en mann på scenen og så mye lyd.

Takk!! Endelig en som ser på meg som en mann!!

Hadde problemer med å samle sammen et band, sjønner du, derfor måtte det bli backingtrack

Link to comment
Share on other sites

Guest Thunder Fingers
Siden dere ikke gidder å svare, får dere heller gidde å trykke på linkene :D Gamle greier, og liveopptaket er ganske shabby. Menmen. Skal bli stas å få ferdig nye plata :)

Det er fullt forklart når du klikker på "Insert: Youtube" linken under Qiuck Accsess ;) altså, du skal BARE legge inn det som står etter "=" i linken ;)

eksempel:

www.youtube.com/watch?v=wrz0pZy2j48

Så da setter du inn: wrz0pZy2j48 i "Insert: Youtube" boksen som kommer når du klikker på den linken, og da skal det se slik ut:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.