Web Analytics
Jump to content

Ny webshop med rockeklær...


GoodGod
 Share

Recommended Posts

 • Replies 73
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Herre, for et grusomt elendig utvalg...

:) djises... er så typisk norsk... hvor negativ går det an å bli.. har dere bare negative ting å komme med så hold de for dere selv, eller åpne deres butikk.. så kan heller de som er interessert holde seg til rockshop. Butikken er jo totalt ny, og ja.. jeg er en av personene bak den, den kommer til å bli større med et bedre utvalg, men som med alt annet nytt, man må starte en plass.

Link to comment
Share on other sites

Ok, sorry. Men kult at du er en av personene bak, så kan jeg jo komem med ønsker :D

Kan dere ta inn t-sjorter med følgende band:

- Mötley Crüe

- Guns n' Roses

- Van Halen (ja, så dere hadde en, men den var ikke helt VH-stilen)

- Poison

Link to comment
Share on other sites

jeg kjøper ikke så mye slikt da jeg ikke har økonomi til det, men jeg så t-skjortene hadde særdeles hyggelige priser, og ikke så aller værst utvalg til å være nystartet heller. Kan hende jeg kommer med en bestilling når jeg får penger nok. Rabbit-tskjorta til Helloween var jo evig kul ^^

Link to comment
Share on other sites

Ok, sorry. Men kult at du er en av personene bak, så kan jeg jo komem med ønsker :D

Kan dere ta inn t-sjorter med følgende band:

- Mötley Crüe

- Guns n' Roses

- Van Halen (ja, så dere hadde en, men den var ikke helt VH-stilen)

- Poison

Jeg skal sjekke opp hva leverandører har av disse bandene.. jeg vet de har en del Guns N Roses, men tror det er av "det nye" guns n roses.

Poster så snart jeg får sjekket det, og takk for åpenheten :) Jeg er klar over at butikken ikke er komplett og perfekt, men lover at vi skal arbeide med å få den bedre kontinuerlig!

Til hucker: Jeg skal sjekke angående Chaimaira også!

Og til deg med syntax feil... høres grusomt ut, må finne ut av det.. Bruker du firefox? Har opplevd litt problemer i den med scriptet... prøv internet explorer eller opera.. skal fungere 100% der.

Link to comment
Share on other sites

Nå har jeg lagt til de produktene vi kan oppdrive av de ønskene som hittil har kommet.. Må presisere at dette er kun fra vår hovedleverandør, og at vi kommer til å få større utvalg av hver artist lengre fram i tid. Hvis du ikke finner rett størrelse er dette bare å beklage. Vår hovedleverandør kjøper inn store partier direkte fra bandene etter endt turne, og derfor er størrelsene litt begrenset. Dette betyr også at alt er orginalprodukter som bandene selv har solgt under turneer.

Har vi ikke produktet i din størrelse.. fortvil ikke, vi vil få inn flere produkter som passer til deg med tiden.

Og beklager hucker, men chimera var ikke å oppdrive i denne runden... etter neste endte turne skal det nok være mengder av produkter å oppdrive av dem.

Link to comment
Share on other sites

Ingen Genesis eller Bullet Belts :( genesis har vel ikke turnert siden 80 tallet.. og skal vel godt gjøres å skaffe turneskjorter av dem, men har flere backupleverandører som kan ha varer av dem.. skal sjekke dem senere.

Vi kommer til å ta inn beltespenner med bandlogoer etterhvert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.