Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Stargazer

Medlem
 • Innholdsteller

  1 031
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Stargazer

 • Rang
  Psychofunkadelic

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Nylige profilbesøk

1 630 profilvisninger
 1. Han er en av e få shredderne jeg liker. en av det beste jeg liker med han er hans fete humor. Han kan være selvironisk på veiene av shredding, noe sånne som jeg liker. i tilegg så er han teknisk syk men alikavel klarer å lage fete ting.
 2. stratocaster: vanskelig å velge en, men får ta Jeff Beck Les paul: Jimmy Page SG: Tony Iommi frankenstrat: Eddie Van Halen flying V: Michael Schenker
 3. Denne må kjøpes! heaven and hell er en av de beste platene noensine! Og dette hørtes bra ut også, tighte og dio's stemme er jo i toppform. Iommi leverer som alltid og geezer er bare fet.
 4. lettere feit c er goods**t. for tynne halser blir litt for pinglete i mine store hender. min classic player 60s har en veldig god hals.
 5. /\ ikke ta det hardt. Men jeg hater deg
 6. har sikkla på å lage min egen tele jeg og'. Så oppdater, så får jeg litt innsikt i hvordan det gjøres.
 7. Jeg er den første til å inrøme at vintage er oppskryt og hypa. Masse små boutiqe merker som lager oppdaterte versoner som somoftest er bedre. Men jeg må innrøme at jeg kan være litt vintage hore innimellom. prøvde en gamal fender bassman 410 for noen år sida. fikk håra i nakken til å reise seg.
 8. Prøv deg fram. Jeg synnes jazz plekter både høres og føles helt dritt. Så meninger er delt. Fin din greie.
 9. Når folk ikke liker det de hører, så liker de det ikke. Sånn er det bare. Folk må slutte å være så jævla sensitive (det gjelder alle sider av "feeling vs shred" diskusjonen) man må ha forståelse for at folk syns at shred suger, akkurat som man må ha forståelse for at folk syns at vanlig rock'n'roll er dritt.
 10. /\ han mangler anerkjennelse. Ville ikke kalt han undervurdert jeg heller.
 11. gitaren er der for å utrykke noe. vis det gitaristen utrykker rører ved meg på none måte, eller fenger meg. Da er det bra, regarless om det går fort eller sakte. IMO
 12. ja, prøv, prøv, prøv. Det er den eneste måten å være sikker på.
 13. Jeg har den. Du må ha høytalere kobla i selve boksen eller øretelefoner for å høre hva du spiller. Ellers så er den høvding, fin lyd, lekende lett å bruke, ingen latensy. abelton live programet som følger med er ganske mangelfult, men det funker til enkelt bruk. Jeg har nett, så jeg trengte aldri å hanskes med det problemet. men jeg tror da at det skal kunne gå an uten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.