Web Analytics
Jump to content

Fender fabrikken i Mexico


elros
 Share

Recommended Posts

Trur det hadde vært artig å jobbet i utviklings avdelingen. Vet ikke helt om den er Mexico, det er vel helst USA som har den.

Utviklingsavdelingen til Fender?? :D :D :D De har ikke utviklet noe særlig siden 50-tallet.

Jada, det var en spøk... men de har da ikke beveget seg så voldsomt langt på 50 år! :) I hvert fall ikke hvis en tar en kikk på det som finnes på markedet for tiden.

Men artige bilder! ;)

Link to comment
Share on other sites

Det er veldig sant!

De er ikke akkurat frampå med å kom med nye ting :P De er kanskje litt vel nostalgisk av seg.

Det er akkurat derfor de trenger meg :D Det skulle ha blitt fart på sakene da :P

Først skulle jeg ha laget en 4 strengers bass med 3,4 mm bredde ved 1. frett :D

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke snakk om å forandre noe :P Elsker Jazz Bass'en akkurat som den er.

Men man burde jo prøve på noe nytt. Fender har jo ikke akkurat laget så mye etter de var ferdig med Jazz/Presicion bassene og Strato/telecaster gitarene.

Så hvorfor ikke lage verdens tynneste basshals :D Hadde vært sinnsykt kult med en så tynn hals :D

Skulle også ha hatt en humbucker mic helt øverst, klint inntil siste fret. Tenk den sinnsykt fete lyden man skulle fått da :D :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.