Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Acer

Medlem
 • Innholdsteller

  202
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Acer

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Bosted
  Vestfold
 • Interesser
  hdsh
 1. Hadde ikke noen problemer med å sette inn røra. Riktignok trangt, men med list og lempe, gikk det helt greit.
 2. Bytta nå til nye rør etter godt tips. Gla jeg fulgte det. Demostens leverte varene presis og enkelt. Ampen er en helt annen nå. Gleden er større
 3. Spennende. Bestiller får å teste ut jeg også
 4. Spennende med det rørvalget.. Fant ikke priser på den sida... Hva kom de nye røra på? Er det mulig å forklare lydforskjellen med ord.......
 5. Har en Orange TT med et Marshall 1936 kabinett (2x12). Synes dette fungerer bra. I allefall høyt nok. Faktisk vært inne på tanken til å bytte ut dette kabinettet med en 1x12....Ikke no problem å få varig tinitus hvis man ønsker det med denne kombinasjonen
 6. Opp til 5 lapper ville jeg vurdert Peavy Valveking 8. En helt fenomenal liten rakker, som duger godt til øvning, og oppmikking For en som liker skikkelig brun rørlyd, så er den et godt valg. Tiny Terror fra Orange er noe dyrere, men har også litt større spend i lydspekteret. Har dem begge, men foretrekker ofte å øve med den lille Peavy comboen, da jeg har blitt svært gla i dens særegne lyd. Begge ampene er gode valg. Av billigere sort, så fungerer Vox AD serien godt.
 7. Gratulerer med Vox. Blir nok fornøyd Har hatt Cube 60. Den funka til sitt bruk og var ok. Men micro cube er bedre i mine ører. Har blandt annet en Vox AD100VT nå og den har nydelig lyd. Cube er best på metall, mens Vox er bedre på alt annet.
 8. Ibanez har flere fine modeller som funger bra.
 9. Host hark... denne kan ha to betydninger Kunne nok tenkt meg litt forskjellig gitarstasj til jul... men om dagen heller jeg mer og mer til den akustiske... så det måtte ha blitt en Taylor tror jeg (noget urealistisk da) Ellers så sier jeg til kjærring og unger. Jeg ønsker meg fortsatt snille unger og kjærring.. og det har jeg jo hehe - de synes nok jeg er håpløs der. Forøvrig så er jeg nok litt enig med GibsonMan... er vel sokker som en ender opp med vel..... Men er det ikke sånn da - at de fineste gavene - ja dem kjøper vi sjøl
 10. Hørt mye bra om den der Euphor, men foreløpig har jeg ikke greid å ta livet av min Boss TU2, så da føler jeg ikke no stort behov for å bytte... Men hadde jeg vært ute etter en ny, ville den vært en av de første jeg ville vurdert.
 11. Vil bare anbefale deg å kjøpe inn et par forskjellig rør. Er jo ikke så dyre skiftet uansett på denne, da den inneholder kun 1 preamprør og 1 EL84. Tviler på om det er så mye å hente egentlig når det gjelder at den vrenger mye. Hvis ikke rørbytte hjelper no særlig så foreslår jeg at du skrur ampen lavere og heller mikker den opp. Da vil du få en mer "god clean". Lykke til.
 12. Faktisk enig. Har igrunn sikla lenge på disse gitarene etter at jeg fikk prøve en modell som låt supert, og var lettspilt og fin i halsen. Så gikk til innkjøp av en i sunburst m pickup syst. Knallfornøyd. Foretrekker ofte Morgan gitaren min i forhold til Takamine`n... Forøvrig gratulerer med fin Ibanez. Gode gitarer det også.
 13. Det er verdt et forsøk å bytte røra - men tviler litt på at det kan være røra også slik du beskriver det. Har du spella mye på ampen, så har i allefall rør begrensa holdbarhet - akkurat som ei lyspære.
 14. Feit tråd med fine bilder. Bra
 15. Pedalene er laget for å passe til de forskjellige frekvensene gitar og bass har. Dvs. som oftest blir ikke en basspedal særlig vellykket på gitar eller motsatt... Men det finnes unntak. Da jeg skulle ha meg en reverb pedal til gitar, så leita jeg en god stund. Fant til slutt en reverbpedal jeg likte godt. Det ble en EBS Reverb (for bass).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.