Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

AXL

Medlem
 • Innholdsteller

  520
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om AXL

 • Rang
  Gitarrocker

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Kristiansand
 • Interesser
  Bass og musikk, kung fu, GTA-spillene.
 1. grattis med fet rig, sarge
 2. Jeg ville gått for TC siden den har mute-knapp og innebygd tuner, veldig praktisk!
 3. AXL

  Bassgalleriet

  Sykt pen bass, Co0O
 4. Bytter vel ca. to ganger i året. Jeg liker roundwounds når de er litt døde. Det blir gjerne til at jeg bytter før jeg skal i studio eller på en gig. Jeg vil ha et par dager på å spille inn strengene først, men folk har veldig forskjellige preferanser her.
 5. Utrolig pen den Stingrayen! Hadde jeg bare hatt MASSE penger... det er et par ting som er høyere prioritert enn ny fretless for min del nå. Lykke til med salget!
 6. I går fikk jeg prøvd to basser jeg har hatt lyst til å prøve lenge, MTD 535 og Fbass. Begge var kjempeflotte, men Fbassen hadde mere rom under strengene og var lettere å slappe på. Var også på clinic med Adam Nitti (i New York) denne uken
 7. På bankkontoen min er det sykt god plass akkurat nå
 8. Hvis jeg ikke tar helt feil er den 16-17 mm på stolen, det er altfor tight for meg
 9. Det går på høyrehåndsteknikk, særlig slap. Tingen er at jeg foretrekker firestrengere men blir noen ganger spurt om jeg har femstrenger, og det passer godt til noe av musikken jeg spiller, men jeg vil helst ha en femstrenger som føles litt som en firestrenger, altså 19mm/34 tommer for meg
 10. Noen som har tips til en femstrengsbass? må være 19mm (el. 20) spacing og 34 tommer skalalengde, og helst ikke jazz bass pickuper. Så billig som mulig, maks 10.000. Gjerne brukt, gjerne fra utlandet. Takk!
 11. Det var en sånn superstræit TKL-bag (tror jeg). Har slitt ut to ritter-bagger før det. Er det noe sånt du har (rockbaggen), bare til bass? Link Skal sjekke ut merkene du anbefalte!
 12. Da har nok en gig bag gått i filler etter 14 mnd. normal bruk. Noen som har tips til en bag av litt høyere kvalitet? Har hørt rykter om at de tar inn Mono på Immerslund nå, har noen fått sjekket ut dem? Hardcase er uaktuelt, jeg har en men får vondt i hånden av å bære den lenge.
 13. i morgen er det clinic med Rocco Prestia på immerslund! http://www.4sound.no/news.aspx
 14. Er ikke så veldig glad i DT, solid spilt men først og fremst creds for t-skjorte m/P-Funk
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.