Web Analytics
Jump to content

Gersen

Medlem
 • Posts

  921
 • Joined

 • Last visited

About Gersen

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Akershus
 • Interests
  Gitar (selvfølgelig).

Gersen's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

0

Reputation

 1. Gitarist/vokalist/låtskriver og bassist, begge 22 år fra Lillestrøm, søker primært trommis og gitarist i Lillestrøm/Oslo-området til oppstart av seriøst prosjekt i grenselandet mellom Pixies og Knutsen og Ludvigsen. Vi har masse nestenferdige låter allerede (skrevet på norsk), men mangler musikere, og har derfor ikke øvd eller spilt inn noe enda. Sjanger og sound blir jo til mens man holder på, men utover nevnte band er vi glade i Pavement, Dinosaur Jr, bob hund, Velvet Underground, deLillos, Teenage Fanclub og (syre-)pop fra 60-tallet. Spiller du et annet instrument enn gitar og trommer, men er interessert i å være med, er det også bare å ta kontakt. Send en mail til andreas@frat.no om dette høres interessant ut.
 2. Noen av mine pop-favoritter: Beatles, Beach Boys, The Zombies, The Left Banke, Harry Nilsson, Simon & Garfunkel, Elton John, Kate Bush, Michael Jackson, XTC, Jellyfish, Ben Folds, Elliott Smith, Rufus Wainwright og Belle and Sebastian. Av norske artister har jeg blant annet stor sans for Sondre Lerche, Marit Larsen, Thom Hell og Susanne Sundfør.(For ikke å snakke om DeLillos!) Listen min er større enn denne, men det er dette jeg kommer på i farta. Jeg er veldig glad i popmusikk.
 3. Æsj. Dette var trist. Takker han for godt gitarspill, en fin gitar, multitracking og annet innovativt arbeid innenfor lyd(-teknikk). En stor mann.
 4. Blues- og jazz-improvisering er det som jeg synes er morsomst å spille, om jeg bare skal ha det trivelig med gitaren (ikke noe streng øving, altså).
 5. Ojojoj! Gutten er jo drivende dyktig! Har ikke helt sansen for shredding, men jeg er slettes ikke døv. Likte ikke helt tonen hans, men mulig det kun er på grunn av lydkvaliteten på opptakene.
 6. Spiller du Toccata bra, så synes jeg du skal spille den. Selv om den muligens er en smule uoriginal. Det kommer du nok til å tjene på. Eneste minuset er at de som vurderer deg har mer å sammenligne deg med, enn om du hadde valgt noe annet og mer orignalt.
 7. ...og kanskje fordi det var lettere å oppnå originalitet med populærmusikk før i tiden? Spørs vel hva kriteriene deres er, men når jeg ser på lista tipper jeg at den er basert på subjektive meninger. Noe annet hadde vært rart. Dette er jo kun hva folka i RSM mener (og takk for det?), så forstår ikke helt poenget med å irritere seg. Selv mener jeg de stort sett har latterlige meninger, hva smak angår. Men jeg skal ikke nekte for at jeg synes det var mange fine låter på den lista. I alle fall her og der.
 8. Brian Wilson er jo også et kapittel for seg. Ingen som har nevnt Syd Barrett? Nå var vel kanskje ikke det vanlig sinnssykdom, men. Men hiver meg på den, at mye av det som ikke er godt for hjernen, kan være godt for musikken.
 9. Her er noen av mine favoritter: Aretha Franklin Ella Fitzgerald Tina Turner Janis Joplin Freddie Mercury Tidlig Elvis Presley Thom Yorke
 10. Er ikke lett å velge kun 5 som er representative for den musikken jeg liker best, men har noen klassiske eksempler. Hører sjeldent på disse albumene lenger (de er utspilte for lenge siden), men tar dem frem nå og da, siden de har kvaliteter som ikke går tapt med årenes løp: Beach Boys - Pet Sounds Pink Floyd - Piper at the Gates of Dawn Beatles - White Album David Bowie - Hunky Dory Radiohead - OK Computer
 11. Jeg liker litt av AC/DC, Guns 'N Roses og Dream Theater. Også synes jeg "Hot and Cold" med Katy Perry er litt catchy. Også Green Day. Men skammer meg ikke veldig. Forstår ikke helt vitsen med det, om jeg faktisk liker musikken.
 12. Synes DT er litt vel cheesy for min del, samt at vokalisten låter bæsj. Har ikke mange plater. Kjøpte Scenes From A Memory for noen år tilbake, og likte det litt. Så kjøpte jeg et par plater til, og synes ikke det var så veldig mye å rope hurra for. Progen fra 70-tallet er langt bedre. Men de er teknisk dyktige musikere, og det er alltid artig. Men for min del er låtene deres alt for dårlige, generelt sett.
 13. Musikken kommer først, men en god tekst er også vel og bra. Men at det er teksten som gir et langvarig forhold, må jeg si meg litt uenig i for egen del. Musikk kan også fortelle en historie, samt at den gir meg følelser som jeg kan kjenne meg igjen i, og som veldig få tekster klarer å få fram. Gidder sjeldent å høre på musikk, om det kun er teksten som er god. En god tekst er for meg en bonus. Er teksten derimot merkbart klisjéfylt og banal, kan det ødelegge en god del for hele låta, så må jo innrømme at det kan ha en del å si.
 14. Gersen

  BigBang

  De er et glimrende liveband, men synes dette var ganske kjedelig. Har bare hørt igjennom et par ganger, riktignok.
 15. Vil vel påstå at de gjorde en del nytt, som de ikke hadde gjort før, på White Album. Eller tar jeg helt feil?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.